The Body Shop Beauty Adventskalenders 2021

And just like that… werd het herfst. En herfst wil maar één ding zeggen (los van chocomelk en heerlijke romcoms): aftellen naar kerst. En hoe doe je dat het allerbeste? Juist ja, met een adventskalender. Dit jaar brengt The Body Shop er weer drie uit, eentje voor elk budget dus. En ze zijn nu ook duurzamer dan ooit. En kers(t) op de taart: de verpakking is héél leuk voor mini’s!

Drie goede redenen

Elk jaar kijk ik zo uit naar kerst én naar de nieuwe adventskalenders. Ik ben grote fan van de The Body Shop adventskalenders en wel om drie redenen

1. De inhoud

Ja-ha, pretty obvious, maar toch! Of je nu gaat voor de Share The Joy advents kalender of de Ultimate kalender, er zitten altijd echte best-selling producten in. En in elke kalender vind je ook full-size producten, van sheet mask tot heerlijke serums – jij kan jezelf echt verwennen deze winter! Mijn absolute favorieten zijn toch altijd de body yoghurts & maskertjes voor mijn gezicht. Hello me-time!

2. De ‘feel good’ vibe

The Body Shop werkt elk jaar rond een thema en het thema van 2021 verwarmt echt mijn hart. Dit jaar draait het allemaal rond liefde en vooral rond liefde geven aan de mensen om je heen. Om elke dag iemand zijn dag op te fleuren gewoon met kleine gebaren of inspanningen. Zeker na een moeilijk 2020 en een eenzame(re) kerst is dit een prachtig ‘doel’ om aan de adventskalender te hangen. Dat wordt dus ook mijn missie in december 2021: liefde uitdelen.

Daarnaast geven ze ook zélf dit jaar ‘licht’ aan mensen in nood. Want bij elke adventskalender die er gekocht wordt help je The Body Shop om €500.000 te doneren aan organisaties verspreid over de wereld die ondersteuning bieden aan vrijwilligers die het hele jaar door klaarstaan voor anderen.

En ja, tenslotte is gewoon het openen van de kalender al een heerlijk gebeuren! Hem gewoon onder je kerstboom zien staan maakt je mood meteen al warm & happy!

3. Ook voor de mini’s in huis

Het design van de 2021 adventskalender is eentje die ook de kleintjes in huis gaan appreciëren. Cilou vindt het super om al de schuifjes open te trekken, er dingen in te verstoppen,… Ik denk dat zij dus een heel snelle unboxing gaat doen op 1 december. 😉 Ze kan er ook later nog mee spelen of ik kan het zelf nog gebruiken om haar haarspeldjes, kousen,… in op te bergen. Hij is dus duurzaam, herbruikbaar én kidsproof!

Alle details op een rijtje

Er zijn dit jaar 3 adventskalenders: eentje van €55 (waarde €95,50), eentje van €90 (waarde €141,50) en eentje van €130 (waarde €233!). Je kan je online op de wachtlijst zetten of naar één van de The Body Shops in jouw buurt gaan om er hopelijk eentje te bemachtigen.

En now, let the countdown begin!

Dikke kus,

Julie

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *