Summer happiness met Hunkemoller swimwear

Ein-de-lijk is ze er: de zomer. En of ik er klaar voor ben! Vorig jaar liep ik hoogzwanger of ontzwangerend rond en vond ik in een bikini of badpak rondlopen erg moeilijk. Dit jaar echter kijk ik weer vol enthousiasme uit naar nieuwe swimwear om in te pronken. En mijn favoriete swimwear vind ik meestal bij Hunkemöller: een ruim aanbod voor alle vormen en maten. Ook als er nog een zwangerschapkilo’tje of 2 te veel aan hangt dus. 😉

Allemaal een jaartje ouder…

Hoe ouder ik word hoe moeilijker ik rondlopen in een bikini of badpak vind. Herkenbaar voor de meesten denk ik, je verliest minder makkelijk gewicht dan vroeger en bewegen is bij sommigen ook misschien meer uitzondering dan regel met een leven dat vaak alleen maar drukker wordt. Sowieso vind ik het ook raar soms om vrij ‘naakt’ rond te lopen aan het strand of het zwembad bijvoorbeeld.

Bikini’s voor alle vormen en maten

Bij Hunkemöller maken ze gelukkig bikini’s voor alle soort vrouwen. Zo vind je er triangle bikini’s voor vrouwen met een kleinere cupmaat, bikini topjes met cups voor de grotere maten of high-waist bikini broekjes voor de vrouwen die graag hun buik wat minder prominent aanwezig willen. Leuk weetje: Hunkemöller toont ook écht die verschillende vrouwen in hun campagnes én op hun webshop.

Flatterende én sexy badpakken? Het kan!

Daarnaast hebben ze ook een groot aanbod aan badpakken. Vroeger had ik hier weinig interesse in want hallo, oubollig! maar dat is bij Hunkemöller allesbehalve het geval. Mooi uitgesneden badpakken, flatterende modellen en sommige zelfs een tikkeltje sexy. Perfect op momenten waarop ik toch eerder iets meer huid wil bedekken.

Zwemkleding dragen na de bevalling

Ik ben zelf bevallen van Cilou met een keizersnede en hoewel ik mijn zwangerschapskilo’s kwijt ben merk ik nog wel een verschil met vroeger. Mijn buik onder mijn navel blijft een beetje opgebold en door de keizersnede heb ik een bult boven mijn litteken die je echt wel ziet (of ik toch zeker :-)). Hierdoor is swimwear zoeken soms echt een uitdaging. Maar ik vond de laatste tijd echt heel wat mooie items bij Hunkemöller die me toch goed in mijn vel doen voelen. (of ik 4 nieuwe swimwear items heb voor deze zomer? Misschien :-))

Een extra laagje stof

Wat ik tenslotte ook zo leuk vind aan de swimwear collectie is dat ze ook stranditems hebben om over je bikini of badpak aan te doen. Zo hoef je toch iets minder bloot over het strand te lopen wanneer je een cocktail wil gaan bestellen aan de bar. 😉

Ik wens je een fantastische zomer toe!

Julie

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *