Sending some love for the holidays

Ja jongens, die 2020 is toch niet helemaal uitgevallen zoals we gedacht hadden. En ook de feestdagen zullen er helaas iets anders uitzien dit jaar. Ik keek zo uit naar de eerste kerst met Cilou. En ik denk onze lieve vrienden en familie ook. Mààr ik heb dit jaar wél een kleine kerstshoot laten doen van onze mini dus ik dacht, hé waarom dan niet iedereen leuke gepersonaliseerde kerstkaartjes sturen met Cilou haar snoetje op? Ik besloot de mijne te bestellen bij Kaartje2go. Superveel keuze & eindeloos personaliseerbaar!

Ik zal eerlijk zijn. Tot ik mama werd was ik niet zo goed in kerstkaartjes bezorgen aan iedereen. Meestal hadden we er verschillende op onze kast staan en besloot ik dan van die ‘100 in een dozijn’ kerstkaartjes te kopen om aan iedereen terug te sturen want ja, we moeten toch beleefd zijn? Herkenbaar?

Maar nu ik mama geworden ben – en ook wel een beetje door corona – kriebelde het toch om dit jaar iets persoonlijks te maken van onze kerstkaartjes. Ik had het liefst van al enkele prachtige foto’s als gezin gehad, maar weer – C… Gelukkig had ik wel een kleine shoot in kerstsfeer gedaan bij Jelske met Cilou dus een kaartje met onze kleinste in de hoofdrol ging wél!

Kaartjes paradijs

Op Kaartje2go vind je echt een eindeloos aanbod aan kaartjes voor élke gelegenheid. Ik was eerlijk gezegd blij dat ik al wist dat ik een gepersonaliseerd kerstkaartje zocht want ik zou niet weten waar te beginnen! Maar met een kaart weet je meestal wel welk onderwerp je nodig hebt natuurlijk. 😉

Filters helpen je op weg!

Aangekomen bij de kerstkaarten heb je gelukkig heel wat filters om je op weg te helpen. Met foto(‘s) of zonder? Liggend of staand? Wil je in een bepaald thema of een bepaalde kleur? Zo kan je meteen al veel gerichter zoeken naar het kaartje dat helemaal bij jouw idee past. Of omgekeerd – geïnspireerd worden over wat je wil doen door de leuke designs.

Eenmaal je dan voor een bepaald design kiest (of zoals mij – eerst enkele uren twijfelt, oeps) begint de fun maar pas. Ik wist dat je de meeste kaartjes tegenwoordig wel goed kon bewerken maar bij Kaartje2go heb je echt màssa’s bewerkingsmogelijkheden.

Make it your own!

Je kan foto’s toevoegen, verplaatsen of in- en uitzoomen. Je kan kaders of tekst toevoegen, achtergronden wijzigen, figuren toevoegen, lettertypes aanpassen, passende tekstjes bij je thema opzoeken,… You name it – het kan allemaal. Ik wilde bijvoorbeeld graag een foto langs de binnenkant van mijn kaart ook, en dit kon perfect!

Finishing touches

Het allerleukste vind ik dat je ook alles ‘eromheen’ nog kan kiezen. Je hebt keuze uit verschillende formaten van kaart, meerdere papiersoorten, meerdere kleuren enveloppen en uit sluitzegels om je kaartjes toch nog dat tikkeltje extra te geven. En je vraagt je af of er gouden enveloppen zijn? YES THERE ARE! Dit maakt dat je je kerstkaartjes (of eender welke andere kaartjes for that matter) volledig kan personaliseren naar je eigen zin. Iets wat ik zelf wel altijd enorm fijn vind.

Faster than lightning

Hun verzending is trouwens ultrasnel! Ik bestelde mijn kaartjes om 15 uur & de volgende dag had ik ze al in huis. Geen excuus dus als je denkt te laat te zijn met je kerstkaartjes want met Kaartje2go heb je ze de volgende dag al in huis! Lifesaver voor al die last-minute mensen. Hun klantenservice tenslotte is ook echt top. Ik was eerst voor de premium mat papiersoort gegaan maar deze gaf toch niet het effect dat ik voor ogen had. Geen probleem, Kaartje2go stuurde me meteen een nieuwe proefdruk om te zien of dit wel helemaal naar mijn zin was.

En jij? Ben jij van plan om dit jaar (net wel) kerstkaartjes te sturen?

Dikke kus & een warme afstandsknuffel,

Julie

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *