The Body Shop adventskalender 2020

Het is weer bijna zover, kerst! Nog een kleine drie maanden en we mogen weer heerlijk kerst vieren. En zelfs nog minder dan drie maanden en we mogen weer onze adventskalender(s) unboxen! Mijn all time favorite? Die van The Body Shop! Hij zit altijd vol met hun ultieme must have producten!

Drie adventskalenders!

De adventskalenders van The Body Shop zijn een vaste traditie in de beauty wereld. Ze waren één van de eerste om er mee op de markt te komen en elk jaar brengen ze niet één, niet twéé maar drié adventskalenders uit! Voor ieders budget wat wils dus. De kleinste kost €50, de grootste €130. De waarde van de producten in de adventskalender is echter altijd veel groter. Zo heeft de duurste bijvoorbeeld producten met een waarde van boven de €200 er in zitten! Altijd een supergoede deal dus.

Twice the fun!

Persoonlijk vind ik de adventskalender zelf en het uitpakken echt éven leuk als de beauty verrassingen zelf. Heerlijk toch om elke ochtend op te staan en een cadeautje te krijgen? Bovendien zijn deze adventskalenders herbruikbaar. Cilou kan er dus zalig mee spelen binnenkort! Daarnaast staat er elke dag ook een leuke opdracht op om de wereld wat mooier te maken, bijvoorbeeld door zelf een cadeautje te geven aan iemand die je graag hebt of door de doosjes als verpakking voor kerst te gebruiken.

It’s the inside that counts…

Maar we all know what’s most important – de inhoud. En zeker bij de Make it real together ultimate adventskalender is die om U tegen te zeggen! De adventskalender zit bomvol full size producten (en dat merk je ook echt aan het gewicht hihi!). Héérlijk dus voor een winter vol pampering. Ik opende zelf snel enkele doosjes en viel achterover van de grootte van de verpakkingen. Ik kan echt al niet wachten om deze volledig te unboxen en ben heel nieuwsgierig naar de rest van de inhoud! (zelf iets minder geduldig? Je kan ook online meteen lezen wat er allemaal in de drie kalenders zit 😉 Zo ben je zeker dat je de juiste value for money krijgt!)

Let the countdown begin!

Julie

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *