Baby Maras countdown: babyhoekje inrichten met Posterstore

My o my, the countdown is getting real! Over 9 weken (hopelijk maximum 9 weken ;-)) komt ons meisje ons vervoegen. Ik begin nu écht af te tellen en wil alle plekjes in huis helemaal in orde hebben. Ook haar parkje beneden heb ik ingericht. Ik ging volop voor het dierenthema en met de posters van Posterstore maakte ik een echt ‘safarihoekje’.

It’s a jungle out there

Het park & alle toebehoren kregen we al van Glenn zijn ouders cadeau. We zagen het niet zitten om dit nog te installeren wanneer ze al geboren is. Ik kan niet geloven dat er over enkele weken een mini meisje in gaat liggen! In de babykamer zijn we vooral voor de kleuren grijs & wit gegaan maar beneden wilde ik meer een dierenthema.

Een breed assortiment aan posters

Aan de muur heb ik altijd posters van Posterstore hangen die afgesteld zijn op het seizoen. In de zomer een surfers vibe, in de herfst meer natuurkleuren en in de lente lekker pink. Maar deze keer koos ik voor posters met dierenthema. De keuze was enorm moeilijk want ze hebben élke week een nieuwe selectie aan posters én hun assortiment is super uitgebreid. Qua fotolijsten heb je ook een keuze uit meerdere kleuren zoals wit, zwart, hout of goud. Zelf vind ik goud altijd het leukste, zeker in combinatie met wit en hout.

Can you feel the love (tonight)?

Uiteindelijk koos ik voor twee eye catcher posters, eentje van een mama giraf met haar kleintje en eentje van twee leeuwen die elkaar liefhebben. Zo voel je meteen ook dat het een liefdeshoekje is. 🙂 Als aanvulling koos ik voor de spreuk ‘Hakuna Matata’ en enkele afbeeldingen in dezelfde kleurtinten. Persoonlijk vind ik het de mooiste muur die ik al ooit gemaakt heb.

30% korting op alle posters!

Ondertussen heb ik al meerdere bestellingen bij Posterstore geplaatst en ik ben er elke keer tevreden van. Het zijn posters van goede kwaliteit die op milieuvriendelijk papier worden geprint én ze hebben een snelle levertijd (want ja, eenmaal je ze besteld hebt wil je ze meteen ophangen!). En ohja, ze zijn ook betaalbaar!

Mààr pas op, want ze hebben zo veel leuke posters dat je winkelwagentje al snel een stevig bedrag heeft :-). No worries, I got your back! Want met de code ‘cocktailsandheels30’ krijg je 30% korting op alle posters tot en met 24 april (muv Selection posters).

Happy shopping!

Julie

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *