Baby Maras countdown: Difrax Anti-Colic S-flesjes

Wow, hoe lang is het wel niet geleden dat ik een blogpost heb geschreven?! Maar in deze vreemde tijden waarin we allemaal #inonskot moeten blijven, lijkt het me leuk om terug wat meer te gaan bloggen. Jullie hebben tenslotte ook meer tijd om te lezen, nee? 🙂 Ondertussen is het nog maar drie maanden tot onze kleine meid komt en ben ik, tussen de Corona crisis door, me volop aan het voorbereiden. Aangezien ik (voornamelijk) flesjesvoeding ga geven ging ik dus al op zoek naar de juiste flesjes. De Anti-Colic S-fles van Difrax heeft me ondertussen helemaal overtuigd. Nu hopelijk ons meisje binnenkort ook nog! Ik vertel jullie graag meer over de speciale werking van deze fles.

Difrax staat in Vlaanderen erg bekend om zijn tutjes (of toch bij mij in elk geval). Toen ik echter research deed naar flesjes voor onze meid sprong de Anti-Colic S-fles mij meteen in het oog. Hij is dan ook niet voor niets de best verkochte drinkfles in Nederland! Maar wat is er nu zo speciaal aan?

100% melk, 0% lucht

De Anti-Colic S-fles heeft een gepatenteerd anti-colic systeem in de bodem. Deze voorkomt darmpkrampjes en boeren bij je kleintje. Het ventiel onderaan de S-vorm van het flesje zorgt ervoor dat er nooit lucht bij de voeding komt. Zo kan je kleintje rustig doordrinken. De flesjes kunnen ook niet vacuüm zuigen door de constante toevoer van lucht én de voedingswaarden blijven zo optimaal behouden.

Combineerbaar met elke vorm van voeding

Ga jij borstvoeding geven? Of flesvoeding? Of misschien afwisselen? Het maakt niet uit, want de Anti-Colic S-fles is perfect voor elke vorm van voeding. Zelf ben ik er écht nog niet uit of ik (kort) borstvoeding wil geven of toch eerder flessenvoeding. Deze flesjes laten je echter vrij in je keuze! 🙂 En mocht je beginnen overschakelen naar flessenvoeding zal dit zeker vlotter gaan met de Difrax fles.

Een speentje voor elk kind

Elke baby is anders. En dat heeft Difrax ook begrepen. Daarom hebben ze ook drie soorten siliconen flessenspenen. Alle spenen zijn voorzien van een soft coating voor extra grip zodat de kindjes makkelijk kunnen drinken.

Je hebt drie soorten spenen. De Natural speen is een smalle flessenspeen die gemakkelijk wordt geaccepteerd, zelfs door de jonge baby’tjes. Mocht je dus van kleins af aan flessenvoeding geven is deze Natural speen zeker aan te raden. De Wide speen is voor kindjes die eerder breed aanhappen. Je zal waarschijnlijk proefondervindelijk moeten ontdekken welke voor je baby het beste werkt (hello smosboel!). Voor kleine baby’tjes zijn deze waarschijnlijk wel te groot omdat er ook meer melktoevoer is.

Tenslotte heb je oook nog de Dental speen, deze speen is speciaal voor heel jonge baby’tjes die zich verslikken of te snel drinken bij de Natural speen. Je kan de Natural spenen echter makkelijk ook op de Natural S-flessen plaatsen, handig! Wil je weten welke flessenspeen jouw kindje nu net nodig heeft? Difrax helpt je graag verder! Zelf ben ik gegaan voor de Natural speen voor de kleinere flesjes en enkele Wide speentjes voor de grotere flesjes.

As clean as 1, 2, 3

Voor mij een héél belangrijk onderdeel hihi. Ik ben iemand die niet superhard bezig is met hygiëne, een kindje mag van mij zeker wat weerstand opbouwen. Maar de flesjes, die moeten toch écht wel proper zijn. De S-flesjes zijn volledig uit elkaar te halen en alle onderdelen kan je makkelijk reinigen. Weet je niet hoe je je flesje nu het beste schoonmaakt? Ook hier helpt Difrax je graag op weg!

Happy mommy, happy baby?

Tenslotte zijn, door de S-vorm, deze flesjes ook in elke voedingshouding te gebruiken. (Uiteraard moet je je baby niet ondersteboven houden, dit gaat niet ideaal werken. ;-)). Zo kan jij Netflix’en terwijl je baby’tje rustig drinkt, win win! Ik hoop dat ons meisje ook fan gaat zijn van deze babyflesjes, ik ben er in elk geval al erg enthousiast over! Graag samengevat nog eens alle voordelen bekijken? Dat kan!

Dikke kus & blijf veilig en gezond,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *