Marley Spooning my way through the busy week

We all know how life goes, you tend to have a relaxed week and two days later your agenda exploded and you’re telling everyone how busy busy busy it is. Story of my life too. That’s where Marley Spoon comes to the rescue, because in the end, no one has time to cook one hour every evening, right? But we can’t live on pizza and fries forever. Enter: Marley Spoon, quick, easy and healthy food in 1-2-3.

We kennen het allemaal, je bent van plan om een relaxte week te hebben, en twee dagen later is opeens je agenda volgepland en vertel je iedereen hoe druk druk druk het wel niet is. Story of my life in elk geval. Dat is waar Marley Spoon me komt redden, want uiteindelijk heeft er niemand echt tijd om ‘s avonds een uur achter het fornuis te staan, toch? Maar we kunnen ook niet voor altijd frieten en pizza eten. Enter: Marley Spoon, snel, makkelijk en gezond eten in 1-2-3.

Most hated moment of the week: making my list for the supermarket on Saturday morning. I never have any inspiration on what to cook and when I’m in the store I constantly change my menu. On top of this, it often happens that we don’t eat it all since I don’t have the time anymore to cook it on day X. This is a story that I bet a lot of you can relate to. And that’s why I love these food boxes by Marley Spoon so much.

Mijn minst favoriete moment van de week: het lijstje voor de supermarkt maken op zaterdagochtend. Ik heb nooit veel inspiratie als het op recepten aankomt en wanneer ik dan in de winkel sta verander ik mijn menu ook nog eens. Daarboven op gebeurt het regelmatig dat ik niet alle gerechten klaarmaak omdat ik op dag X uiteindelijk toch geen tijd meer heb om te koken. Ik denk dat dit verhaal wel herkenbaar is. En net om die reden passen de boxen van Marley Spoon perfect bij onze drukke levensstijl.

Why do I love Marley Spoon so much? First of all, you can choose among a bunch of different recipes, and pick the ones you like the most. So always yummy food on the table! Second, all the meals are with a lot of veggies – so they’re healthy too! And third, you don’t need hours in the kitchen to get these dishes on the table. 20 to 40 minutes maximum and you’re ready to enjoy a fresh and healthy meal.

Waarom ik zo een fan ben van Marley Spoon? Ten eerste kan je kiezen uit een heel aantal gerechten. Je selecteert gewoon de menu’s die jullie het lekkerste klinken. Dus altijd yummy eten op tafel! Daarnaast zitten alle gerechten vol met groenten, dus ze zijn ook nog eens super gezond! Tenslotte moet je voor deze gerechten niet uren in de keuken staan, je hebt 20 tot maximum 40 minuten nodig om deze gerechten op tafel te toveren en nadien kan je genieten van een verse én gezond maaltijd.

This week I chose for an Indian inspired recipe with naan bread, bell peppers and a yoghurt-mint sauce. The recipe was vegetarian, with tofu, but since we’re both not the biggest fan of tofu, we decided to switch it up with chicken. I also added some onion to the mix, to give the recipe a personal touch (I love my onions). That’s another fun thing about the boxes, you can get a bit creative yourself. If there’s a certain ingredient you don’t like you can just switch it up or leave it out. But of course it’s always good to try out new things you’ve never tried before – and since Marley Spoon is not afraid to add some less known ingredients, you’ll definitely discover a bunch of new flavors.

Deze week koos ik voor een Indisch gerecht met naan brood, paprika en yoghurt-munt saus. Het recept was normaal vegetarisch en voorzien met tofu, maar aangezien we beiden niet zo een fan zijn van tofu besloten we deze te vervangen door kip. Ik voegde ook wat ajuin aan het gerecht toe om het een persoonlijke touch the geven (ik hou van ajuin). Dat vind ik ook zo leuk aan de boxen, je kan zelf creatief omgaan met de recepten. Als je een bepaald ingrediënt niet graag hebt, kan je het vervangen door iets anders of gewoon weglaten. Maar natuurlijk kan het nooit kwaad om nieuwe zaken uit te proberen, en aangezien Marley Spoon graag gebruikt vaak van minder bekende ingrediënten zal je zeker heel wat nieuwe smaken ontdekken.

The second dish we made was a yummy pasta. I love how all the steps are easily explained, both in writing as with photos. When I’m trying out a new recipe, I always need clear instructions. 😉 This recipe was so good ànd ready in 20 minutes. Again, a whole bunch of fresh vegetables were included, making this a perfect dish for a healthy and balanced diet (yes, you can still eat carbs!).

Het tweede gerecht was een heerlijke pasta. Ik vind het ook super dat alle stappen duidelijk zijn uitgelegd en voorzien zijn van tekst én beeld. Wanneer ik een nieuw gerecht maak heb ik echt wel nood aan duidelijke instructies. ;-). Dit recept was zo lekker én klaar in 20 minuten. Er waren weer heel wat groenten aanwezig in dit gerecht, dus het past perfect in een gezond voedingspatroon (en ja hoor, je mag gerust nog koolhydraten eten!).

Always wanted to try out a food box yourself? This is your chance! With the code 25COCKTAILSANDHEELS you get 25 euros off your first box (that’s nearly a box for free!). Believe me, you’ll love it! And since you can choose out of so many recipes, there will always be something that is totally your cup of tea.

Heb jij altijd eens een foodbox willen uitproberen? Dit is je kans! Met de code 25COCKTAILSANDHEELS krijg je 25 euro korting op je eerste box (dus de eerste is praktisch gratis!). Geloof me, je gaat niet meer zonder kunnen! En aangezien je kan kiezen uit zoveel gerechten zal er altijd wel iets tussen zitten dat helemaal je ding is.

With love,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *