OOTD: Twirrling around

Wat een stralend weer was het vorig weekend? Ik heb er volop van genoten en haalde dan ook mijn nieuwe favoriete zomerkleedje boven om met mijn vriendin te gaan brunchen in Lier.

I don’t know about you, maar wanneer de zon schijnt en het heerlijk warm is beslis ik om maar één ding op mijn planning te zetten. Genieten van de zon. Of het nu met een boek in bikini in de tuin is, of met een vriendin op het terras, als het maar buiten is ben ik gelukkig. Niet kuisen, niet wassen en niet stofzuigen want van het goede weer wil ik gewoon genieten.

Vorig weekend ging ik dan ook genieten van het heerlijke weer tijdens een brunch met mijn vriendin. En geen leukere plek dan Lier om er van te genieten. Als outfit trok ik dan ook mijn nieuwe kleedje aan dat ik bij Noba had gevonden. Wanneer ik het aantrok wist ik meteen dat dit mijn nieuwe favoriete kleedje voor de zomer ging worden. Something called coup de foudre. En ook veel andere mensen zijn duidelijk fan want ik heb nog nooit zoveel complimenten gehad als met dit kleedje. Voor deze look koos ik voor een chiquer jasje van Morgan en een handtasje van Pieces in dezelfde roze kleur. Ook deze items komen van bij Noba. Elke keer ik bij hen binnenloop maakt mijn hart een sprongetje, want meteen zie ik 1-2, oh nee 3 stuks die helemaal mijn ding zijn! Het feit dat ze zoveel verschillende merken hebben maakt het nog leuker om zelf je outfits te stylen naar je eigen gevoel.

As for brunching, is there anything more fun? Gezellig babbelen, zoet & zout eten zoveel je wil en de zondag heerlijk laten passeren terwijl je de zon op je snoet voelt.

Fingers crossed for some more summer weather soon!

Jasje – Noba fashion

Kleedje – Noba fashion 

Handtasje – Noba fashion

Schoenen – Guts&Gusto

Dikke zoen,

 

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *