Ay Caramba! Summer limited edition of Yves Rocher

Yves Rocher knows what we like in summer. Zon, cocktails en een zuiderse warme sfeer! Dus besloten ze een limited edition lijn uit te brengen die ons volledig in de zomer sfeer brengt. De Maracuja lijn is vormgegeven met felle kleuren en heerlijke, tropische geuren. In de lijn zitten enkele producten voor huid, haar en make-up. The real deal dus!

Huid & haar

De nieuwe eau de toilette is een echt vakantiegeurtje! Deze pak ik zeker mee naar Amerika, want deze is gewoon gemaakt om op een warme zomeravond aan te doen! Nog leuker is het haarparfum, zodat je een zalige geur achterlaat wanneer je langsloopt. Ik vind een haarparfum altijd iets sexy, met de subtiele geur vind ik het heerlijk voor in de zomer.

Ook na een dagje zonnen kan je de zomer mee in je douche nemen met een bad-en douchegel, een bodyscrub (om je dat prachtige bruine tintje te geven) en een hydraterende gel voor na het douchen. Ook perfect wanneer je wat verbrand bent, deze gel zal je huid terug wat kalmeren én hydrateren.

Make up

Qua make-up zijn er terug enkele leuke nieuwe kleuren va de glossy lip pen, de drie kleuren zijn perfect voor de zomer! Ook brengen ze drie nagellakkleurtjes uit die enorm mooi staan bij een gebruinde huid. De appelblauwzeegroene is mijn favoriet! Tenslotte heb je nog de bronzers, en deze vind ik prachtig! Licht, subtiel, maar wel met een prachtige gloed!

De limited edition producten zijn nu te koop in de winkels én online. Summer, here we come!

Big kiss,

 

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *