Nivea gets us all shiny for summer

Oh boy, oh boy, wat een zalig weer hebben we de afgelopen weken al gehad? Zo genieten! Mooi weer betekent ook blote benen weer, en eerlijk, in de winter verzorg ik mijn benen niet zo heel goed. Gelukkig brengt Nivea enkele producten uit die ons volledig klaarstomen voor het mooie (blote benen) weer, joepie!

Een stralende gehydrateerde huid

Laten we beginnen met de body mousses, want deze vind ik heerlijk. De mousses zijn makkelijk te gebruiken en hebben de heerlijke bekende Nivea-geur. Je hebt twee varianten, eentje voor de droge huid en eentje voor de zeer droge huid. Je kan ze op heel je lichaam gebruiken maar vooral voor mijn benen vind ik ze zalig. Ze zijn licht, niet plakkerig en hydrateren tot 48 uur (ik breng ze wel dagelijks aan). Voor de echte liefhebbers zijn er heel binnenkort ook twee mousses met een unieke geur, komkommer en matcha thee of framboos en witte thee. De flesjes zijn €4,99, een eerlijke prijs!

Lichte & stevige benen

Niet enkel voor het lichaam maar ook specifiek voor de benen is er een nieuw product. De Nivea fresh effect + verstevigend gaat je benen niet enkel lichter maken maar ook verstevigen. Deze heb ik nog niet getest maar ben ik erg benieuwd naar! Na 10 dagen zou je al verschil zien. De menthol zorgt voor een fris gevoel, de Q10 gaat voor de versteviging zorgen. Voor 200ml betaal je €7,89.

Er komen ook een nieuwe body lotion en body milk op de markt met dezelfde Q10 en vitamine C, deze twee versterken samen de huidstructuur. Strakke benen all the way!

Bye bye make-up

De Nivea micellaire waters zijn zo een genot! Ik reinig mijn gezicht ‘s morgens en ‘s avonds en om mijn make-up te verwijderen vind ik deze super. Zeker de oogmake-up remover gel doet wat ‘ie moet doen, je mascara en oogmake-up verwijderen op een zachte en snelle manier. Het micellair water gebruik ik iets minder vaak omdat ik specifieke reiniging heb voor een vettere huid, maar het pocketformaat vind ik wel handig om mee op reis te nemen.

Sun all the way

Tenslotte de producten die me het gelukkigst maken, zonneproducten! Voor mij is Nivea zonnecrème dé geur van de zomer. Als kindje kreeg ik deze altijd opgedaan (wie niet?). Nu komen ze met drie zonnecrèmes speciaal voor het gezicht. Mijn favoriet? De SPF 30 shine control, om je huid mat te houden wanneer je van de zon geniet. De andere twee crèmes, met anti-aging werking, hebben een SPF 30 en SPF 50. Ik doe deze nu aan elke keer ik in de zon kom om mijn gezicht volop te beschermen. Hun nieuwste douchegel is er om je elke dag een zomergevoel te geven, de Nivea love sunshine brengt de geur van de zomer mee naar je douche. Zalig! En je huid is ook nog eens enorm gehydrateerd. Een echt must have, en ook enorm leuk om cadeau te geven! De zonnecrèmes kosten tussen €11,49 en €13, 49, de showergel is €2,99.

Welk nieuw product is jouw favoriet?

Big kiss,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *