OOTD: Yellow like the sun

Niets heerlijker dan deze prachtige lentedagen. Deze outfit van LolaLiza is perfect om te dragen op deze zachte dagen. Over dit jasje heb ik al enorm veel complimenten gekregen, de kleur is dan ook echt on trend dit seizoen.

LolaLiza is een winkel waar ik vroeger nooit echt binnen ging, de kleren waren wat gewoontjes en ik vond er meestal dus ook niet echt mijn smaak. De laatste jaren maakten ze echter een hele aanpassing en brengen ze collecties op de markt die perfect zijn voor echte fashion lovers. Onlangs mocht ik naar de opening gaan van één van hun nieuwe winkels (ze openen er dit jaar een heel pak, wat ook aangeeft dat ze echt goed bezig zijn!) en werd meteen verliefd op deze blouse en het jasje.

Het jasje heeft de perfecte kleur voor deze lente. En dat vinden ook heel wat andere mensen, want ik kreeg al ontzettend veel vragen en complimentjes over dit jasje! Met een prijs van €50 is het bovendien ook nog eens goed betaalbaar.

Deze foto’s werden trouwens genomen tijdens een heerlijk namiddagje vrij met mijn lieve mama. Niets leuker dan nog eens quality time doorbrengen met dé vrouw van mijn leven.

Jasje – LolaLiza

Blouse – LolaLiza

Broek – Pieces

Botjes – Avril Gau

Handtasje – H&M

Dikke zoen,

 

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *