Planet parfum: all your favorite brands in one spot

Planet parfum is hét walhalla voor vrouwen die houden van beauty. Je kan er al je favoriete merken en producten shoppen. Niet enkel parfum, maar ook make-up en gezichtsverzorging kan je hier terugvinden. Deze lente zijn er weer heel wat leuke nieuwe producten, en ik stel ze jullie graag voor!

De lente is in het land, en dat betekent dat we terug volop kleur mogen bekennen. Close brengt enkele zalige lentekleuren op de markt die je handen helemaal klaar maken voor het zonnige weer. Giorgio Armani brengt dan weer enkele gewaagde lipstickkleuren op de markt, zoals deze orange tint – voor de durvers! Het nieuwe parfum van Lolita Lempicka ‘So Sweet’, is enorm herkenbaar. Zoet, zoeter, zoetst, zoals we de Lempicka parfums kennen. Niet meteen mijn geur maar erg leuk voor de jongere meisjes! Clarins komt dan weer met een nieuwe innovatieve water lip stain, perfect bij warmere temperaturen zodat je niet moet zitten sukkelen met een plakkerige lippenstift.

Starskin staat vooral bekend om zijn innovatieve gezichtsmaskertjes, maar nu brengen ze ook haarmaskers op de markt. Dit hot-oil kokosnoot masker (heerlijk!) gaat je haar intens voeden. Dit masker is zooo goed! Het werkt echt wonderen. En nadien ruikt je haar volop naar zomer.

Het Carven ‘Dans ma bulle’ parfum vind ik dan weer het geschikte parfum voor tijdens de lente, lekker fris en bloemig, just the way I like it! Ook het flesje vind ik mooi, sober maar toch met een touch of chic. Annayaké was een merk dat ik nog niet kende, maar ik ben echt verbaasd over de effecten van dit anti-ageing mass-mask. Hoewel ik nog niet echt anti-ageing nodig heb merk ik wel dat het mijn huid zijdezacht en gehydrateerd achterlaat. Een nieuwe favoriet!

Bij Planet Parfum denken ze tenslotte ook aan de mannen. David Beckham, een voorbeeld voor velen, heeft zijn eigen verzorgingslijn, House 99, uitgebracht speciaal voor mannen. Naast heel wat producten voor je haar zijn er ook enkele innovatieve producten om je baard tip top in orde te krijgen. Erg cool als cadeau aan je liefste broer of papa!

With love,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *