It’s a skin party!

Niets belangrijker dan je gezicht goed verzorgen, toch? Je moet zorgen dat het gehydrateerd blijft, maar ook vrij van onzuiverheden. Je moet het ‘s avonds goed ontschminken en ‘s morgens goed reinigen. Gelukkig zijn er enkele gespecialiseerde huidmerken die je helpen om je huid er stralend uit te laten zien. Ik stel jullie drie van mijn favorieten voor.

Nannic is een volledig Belgisch bedrijf (hoe cool is dat!) dat skin care producten van eigen makelijk op de markt brengt. De producten worden gemaakt op een wetenschappelijke basis en geproduceerd in ons kleine belgenlandje, gewoon dat vind ik al super! Voor kwaliteit betaal je ook een iets hogere prijs maar de producten en behandelingen hebben een echt zichtbaar effect op je huid! De vier mini flacons die we kregen om uit te testen bevatten zowat de meest toegangkelijke producten, een make-up remover, een peeling, een facial cleanser en mijn favoriet, de pore treat lotion. Deze pore treat lotion gaat je huid zuiveren en mattifiëren, en zal zo mee-eters en ancé tegengaan. Ook de peeling vind ik erg efficiënt, ze reinigt zacht maar grondig en geeft je een echt babyvelletje. Nog een echt pluspunt, je kan deze flesjes perfect meenemen op citytrip! I like!

Eén van mijn all-time favorite skincare merken is Eucerin. Hoewel zij al jaren voornamelijk focussen op de erg droge huid, gebruiken ze nu hun ervaring om ook voor de acné gevoelige huid enkele producten op de markt te brengen. De lijn, Dermopure, bevat 3 reinigings- en 3 verzorgingsproducten om acné tegen te gaan. Het gamma werd samen met dermatologen ontwikkeld en helpt om de twee stappen, reiniging en verzorging, voor alle stadia van acne op te nemen. De reinigingsgel (€15) is de eerste stap in het proces, en zal je overtollige talg en onzuiverheden verwijderen.

Het verzorgingsritueel gaat dan echt de oorzaken aanpakken. Ook hier is er voor elk gradatie van acné wel een oplossing. De Dermopure K renoverende huidverzorging (€15,5) is hun meest innovatieve product en zal de puistjes en zwarte puntjes gaan aanpakken. Dit product is voor mensen die al redelijk wat last hebben van onzuiverheden. Zelf ben ik dankzij de pil echt goed, dus momenteel heb ik het nog niet uitgetest, maar ik ben er zeker van dat dit product super werkt voor mensen die er meer last van hebben.

Het laatste merk dat ik jullie graag voorstel is Babor. Zij staan erg bekend om hun ampulles voor de huid en ook nu hebben ze weer een enorm fijn setje uitgebracht: With love. In het doosje vind je de bestselling products, dus de 7 meest populaire ampulles. Een perfect cadeautje voor iemand die je graag ziet of voor jezelf natuurlijk. De kuur van een week zal je huid een echte boost geven, en na 7 dagen zal je huid stralen. De 7 ampulles hebben elk een ander effect, de Hydra Plus geeft je huid een echte hydratatieboost, de Perfect Glow doet je huid stralen, de Active Night zal je huid ‘s nachts intens herstellen en de Lift Express zorgt voor een onmiddelijk anti-aging effect. Leuk pluspunt, ook de verpakking is erg mooi! Met een prijs van €24,90 is dit hét perfecte moederdagcadeautje!

Dikke zoen,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *