Rimmel Insta collection: look Insta perfect!

Rimmel komt op de markt met een make-up collectie speciaal voor die Insta perfect selfies. Zo zie jij er altijd stralend uit op je foto’s zonder een filter te moeten gebruiken. Like!

The perfect selfie

De collectie werd speciaal gemaakt om er voor te zorgen dat al je instagram selfies er vanaf nu al picture perfect uitzien nog voor je ze gaat bewerken. De lijn bestaat uit verschillende producten die makkelijk aan te brengen zijn maar je er meteen stralend doen uitzien. Je kan er mee corrigeren, camoufleren, vormgeven, fixeren en je gezicht in 1-2-3 laten stralen.

De producten

Mijn absolute favoriet van de collectie is de Insta duo contour stick. Niets mooier dan gedefinieerde jukbeenderen, en daarvoor moeten we gaan contouren en highlighten. Met de duo stick in verschillende kleuren kan jij ook je perfecte jukbeenderen ontdekken. Ik vind het vooral handig dat je maar één lijn hoeft te trekken en ze dan mooi kan blenden.

Ze hebben ook een Insta conceal & contour palette, voor als je meteen ook je oneffenheden wilt camoufleren. Daarnaast is er ook nog een conceal en correct palletteje, de kit bevat drie kleuren die gaan werken tegen roodheid, imperfecties, een doffe huid of donkere kringen. Zo kan je perfect verbergen dat je wat te laat in je bed bent gekropen of iets te vettig hebt gegeten de afgelopen week.

De Insta strobing highlighters, die je in drie tinten kan verkrijgen, geeft je die prachtige glow. Of je nu gaat voor enkele subtiele oplichtingen in je gezicht, of je een natuurlijke glow over heel je gelaat wil krijgen, met deze highlighters zit je altijd goed! Pick your favorite & look fabulous!

De Insta fix & matte zorgt ervoor dat je make-up mooi blijft zitten en je niet gaat glimmen. Dit poeder vind ik zalig, het is licht en blijft echt goed zitten. Voor mijn vettigere huid komt dit echt van pas om er picture perfect uit te zien!

De prijzen liggen tussen €9 en €11, echte prijs-kwaliteit dus! Je kan de producten vinden bij Kruidvat, daar doen ze ook vaak leuke acties, hou dus zeker hun webshop in de gaten!

Dikke zoen,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *