Bumble & Bumble: Save the day ànd your hair

Bumble & bumble is één van die haarmerken die weten wat wij vrouwen nodig hebben: bescherming en herstel. Met de Save the day lijn zie ik mijn haar met rasse schreden vooruit gaan – zeker het While you sleep masker is magisch!

De lijn is gericht op je haar gezonder en stralender maken. Er zijn twee producten.

Daytime protective fluid

De daytime protective fluid is een rijk concentraat met kamille-olie en UV-filters om je haar te herstellen en te beschermen tegen verdere beschadiging. Als je vaak stylingproducten gebruikt zoals ik komt dit écht van pas. Het gaat je haar door de dag herstellen én je haar ziet er ook gezonder en glanzender uit wanneer je het aanbrengt.

While you sleep mask
Het ‘While you sleep’ masker is mijn favoriet. Het masker gaat je haar echt herstellen terwijl je slaapt. Je brengt het aan voor je gaat slapen en wast het ‘s morgens vroeg uit. Voor mij is dit wel lastig omdat ik mijn haar meestal ‘s avonds was, maar op vrijdagavond doe ik dit graag in mijn haar. Wanneer ik dan ‘s morgens mijn haar was ziet het er prachtig uit voor het hele weekend. Het is zacht en ziet er echt gezonder uit. Zo een fan van dit product!

Wil je één van de producten zelf proberen? Je kan ze bij ons vinden in de Ici Paris XL winkels of op hun webshop.

Big kiss,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *