OOTD: Colorblocking Wednesday

Deze look werd al twee weken geleden getrokken, dus heb je misschien al eens zien passeren op mijn instagram, maar ik wou ze jullie toch hier ook wat meer in detail laten zien. Deze colorblock trui van Na-kd was love at first sight. Warm, oversized en een gewaagde kleurencombinatie, I love it!

Eigenlijk doe ik niet vaak aan colorblocking. Meestal kleur ik mooi binnen de lijntjes van wat er bij elkaar past van kleuren. Maar toen ik deze felroze met rode trui zag moést ik hem hebben. De kleuren staan me ook verrassend goed (hoewel ik denk dat hij met een bruin tintje nog mooier zou staan).

Omdat de trui al opvallend genoeg is, hield ik de rest van de outfit op veiliger gebied met een donkere skinny jeans en grijze muts. Voor het tasje koos ik wél opnieuw opvallende kleuren. Dit Parfois tasje heb ik al een hele tijd maar matcht perfect met de trui. Nog een kleine tip, mocht je de trui zelf bestellen, neem dan zeker één of twee maten kleiner – ik draag hier een xxs. Met de code cocktails20 krijg je bovendien 20% korting op je volledige na-kd bestelling!

Beanie – Zara

Trui – Na-kd fashion

Jeans – Zara

Booties – 3Suisses

Handtjasje – Parfois

With love,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *