The Ritual of Namasté: give your face the best ingredients

Rituals brengt een nieuwe natuurlijke en geavanceerde skin care collectie op de markt, genaamd The Ritual of Namasté. Deze collectie brengt een mooi eerbetoon aan de kracht van de natuur. Rituals heeft gebruik gemaakt van de helende werking van enkele natuurlijke ingrediënten voor deze nieuwe lijn. Er zijn vijf gamma’s, afhankelijk van je leeftijd en huidtype. Curious?

De Ritual of Namasté lijn heeft als ultieme doel om je een prachtige en gezonde teint te geven. Er zijn 5 gamma’s – Glow, Purify, Hydrate, Sensitive en Ageless – elk ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften die jouw huid nodig heeft.

De Purify collectie is specfiek gericht op het reinigen van de huid. De natuurlijke ingrediënten, moringa en heilige lotus, zijn erg mild en zorgen ervoor dat deze lijn geschikt is voor alle huidtypen en leeftijden. De huid krijgt een kalme, frisse uitstraling.

De Sensitive lijn is ontwikkeld voor de gevoelige huid. De producten kalmeren het gezicht en zorgen dat het evenwicht hersteld wordt. In de formule zit witte waterlelie en heilige lotus. Ze bevatten geen alcohol en parfum en zijn dus perfect voor iedereen die last heeft van een gevoelige huid.

De Hydrate lijn gaat het vochtniveau van de huid op peil houden, en is dus vooral geschikt voor vrouwen tussen de 18 en 30 jaar. Zij hebben nog geen last van effectieve veroudering, maar hun huid kan wel een extra hydratatieboost gebruiken. De producten bevatten hyaluronzuur en Indiase roos, deze gaan het vochtgehalte van de huid herstellen en geven de huid een gehydrateerde uitstraling.

De Glow collectie laat je huid stralen. Deze collectie is voor vrouwen tussen de 30 en 45 jaar en gaat dus ook anti-aging werken. De producten minimaliseren fijne lijntjes en zorgen voor een stralende teint. In de formule zit saffraankrokus en heilige lotus, twee extracten die je huid gaan herstellen.

De Ageless lijn tenslotte is ontworpen voor vrouwen vanaf 45 jaar, de producten verstevigen en liften de huid. Deze producten bevatten gotu kola (of Aziatische waternavel voor de vrienden :-)) en heilige lotus, deze helpen de zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

Welke lijn wil jij uitproberen?

With love,

You may also like

4 comments

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *