Schwarzkopf Beology collection: whatever your hair needs

Soms zijn er perspakketjes die je echt blij maken. Omdat Schwarzkopf namelijk een volledig nieuwe lijn op de markt bracht mocht ik al de producten ontdekken. Heel wat uittestplezier dus. De Beology lijn bestaat uit drie gamma’s, ik stel ze jullie graag voor!

Beology is het eerste haarverzorgingsmerk van Schwarzkopf dat de krachten van de zee gebruikt om ons haar te herstellen en te voeden. De lijn bestaat uit drie gamma’s. De repairing lijn is voor een intens herstel van beschadigd haar. De smoothing lijn is voor weerbarstig haar, en heeft een gladmakend effect. De moisturizing lijn tenslotte is er om droog haar te hydrateren. Ik testte ze alle drie uit voor jullie.

Dit repairing gamma versterkt het haar met proteïne, bouwt de structuur van het haar opnieuw op en versterkt de haarvezels. Aangezien ik mijn haar stijl is mijn haar ook redelijk beschadigd en kan ik deze lijn dus goed gebruiken. De lijn bestaat uit vijf producten. De pre-shampoo reinigt je haar volledig van alle vuiligheid, dit product is één van mijn favorieten en zorgt voor een zalig proper gevoel. De shampoo en conditioner zorgen voor een sterke herstelling. Het masker kan je wekelijks gebruiken en zal je haar diepgaand herstellen. Mijn favoriet tenslotte is de hair booster solution, deze gaat de gespleten punten tegen. Daarnaast zorg het voor een mooie finishing touch. De effecten op lange termijn kan ik nog niet aangeven, maar ben ik wel erg benieuwd naar! Na enkele wasbeurten voelt het haar echter wel al sterker en zachter.

De smoothing collectie is speciaal voor mensen die veel last hebben van pluizig haar. Aangezien ik krullen heb durft mijn haar al wel eens pluizen. Ook deze lijn bestaat uit vijf producten, waaronder een sulfaatvrije shampoo en conditioner. De conditioner kan je twee keer per week ter vervanging gebruiken van je shampoo maar daar ben ik niet zo een fan van – ik heb niet het gevoel dat deze mijn haar diepgaand reinigt. Het gladmakend crèmemasker maakt mijn haar helaas ook iets te zwaar, maar ik heb dan ook wel snel last van vettig haar. Mijn favoriet is de gladmakende spray, deze beschermt je haar tegen hitte en gaat pluizen tegen – heerlijk!

De moisturizing lijn tenslotte is voor mensen met droog haar. Hier heb ik (helaas) ook last van. Het hydrateert het haar intens. Deze lijn bestaat uit vier producten, de sulfaatvrije shampoo, een conditioner, een hydraterend masker en tenslotte een hydraterende essence mist. Deze laatste kan je op droog haar aanbrengen en verzorgt en hydrateert je haar. Perfect om je haar een snelle touch-up te geven.

Welke lijn zou jij graag eens uitproberen?

Dikke kus,

 

</div

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *