Darphin Lumière Essentiele with 25% discount!

Darphin is een apothekersmerk waar ik echt zot van ben. Hun producten zitten vol met heerlijke, natuurlijke ingrediënten en ze werken ook écht. Soms zijn ze wat aan de duurdere kant maar je krijgt wel echt waar voor je geld! Vandaag stel ik hun nieuwe 2-in-1 masker voor én je kan het shoppen met 25% korting!

2-in-1 masker voor een stralende huid

Het nieuwe Lumière essentiele 2-in-1 purifying and illuminating mask gaat je huid stralend maken, dit door zowel vervuiling als onvalmaaktheden te gaan elimineren. Het purifying mask is heerlijk zacht en zorgt er voor dat je huid er zuiver gaat uitzien, je poriën voelen nadien echt gereinigd. Het illuminating mask gaat dan nog dat tikkeltje extra geven met een huid die gladder aanvoelt en straalt van binnenuit. Het masker is geschikt voor alle huidtypen, en dat merk ik ook voor mezelf. Hoewel het rijke crèmes zijn voelt mijn huid toch allesbehalve vettig aan nadien. Je kan dit masker tot 3 keer per week gebruiken. Ik gebruik het 1x per week en dan werkt het ook al wonderen!

Natuurlijke oorsprong

Darphin probeert zoveel mogelijk te werken met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zo weet je meteen dat wat je op je huid smeert ook gezond is en echte helende krachten heeft. In het masker zitten enkele zuiverende producten zoals witte klei, maar ook enkele heerlijk essentiële oliën en florale.

25% op Pharmamarket

Darphin is een heerlijk merk, maar is ook vaak iets prijziger. Dit masker valt mee van prijs met zijn €50. Op Pharmamarket krijg je echter 25% (!) korting op het masker. Dat is nog slechts €37,5. Op de website geven ze al 20% en met de code ‘JULIEDARPHIN’ krijg je daar nog eens 5% bovenop. Opgelet, deze aanbieding is slechts nog geldig tot 31 maart! So be quick. You’ll love it!

Dikke zoen,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *