OOTD: It’s so fluffy

Toen ik klein was dacht ik altijd dat het in de lente al warm weer was, maar niets is minder waar. Eén troost aan dit (nog steeds) koude weer is deze superleuke fluffy jas. Hoe mooi is deze wel niet?

Ik heb iets met alles wat fluffy is. Misschien is het gewoon door de iconische ‘it’s so fluffyyyy’ maar het is ook gewoon zo heerlijk zacht en warm. Toen ik dit jasje zag hangen moést ik hem gewoon hebben – hij zit ook als gegoten.

Mijn nieuwe trui en sneakers zijn in dezelfde muntgroene kleur, een superfijne kleur voor het aankomende seizoen. De trui heeft ook wat glitter in de stof, dus echt een match voor mij. De schoenen zijn van Faguo, en zij maken echt de leukste sneakers voor mannen én vrouwen. Hoewel ik zelf echt graag hakken draag (ik ben echt zo klein…) vind ik een sneaker van tijd tot tijd ook wel leuk om te dragen. Deze vind ik echt mooi en toch nog vrouwelijk.

Trouwens, mijn nieuwste zonnebril ook gespot? Deze is ook van Faguo en is mijn nieuwe favoriet voor de zomer. I know, de zomer is er nog niet maar hey, die zon schijnt wel al regelmatig dus een zonnebril is welkom (want niets hatelijker dan géén zonnebril bijhebben wanneer je in de auto zit en de zon in je ogen schijnt, toch?).

Zonnebril – Faguo

Jasje – Object (by Calla Lila)

Trui – H&M

Jeans – Zara

Sneakers – Faguo

With love,

 

You may also like

2 comments

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *