OOTD: Back to work

Het is weer maandag en dat betekent een nieuwe werkweek. De lente die in aantocht is zorgt voor zachter weer maar helaas ook voor meer regen. Aangezien ik met de fiets naar het werk ga (heerlijk!) kan ik wat goede regenbescherming wel gebruiken, want ain’t no rain gonna stop me!

Ik woon slechts 5 km van het werk, en de weg ernaartoe is echt fijn om te fietsen, dus ga ik liever met de fiets dan met de trein naar het werk. Zo kom ik fris op het werk aan en ben ik ‘s avonds ook al wat meer ontspannen. En het belangrijkste, ik heb mijn dagelijkse portie beweging altijd al binnen, wat echt wel handig meegenomen is, omdat tijd vinden voor te sporten niet altijd makkelijk is.

Helaas wonen we in België en betekent dit regelmatig dat we wel eens een regenbui kunnen verwachten. Een goede regenjas en paraplu kunnen me dan beschermen zodat ik toch nog wat toonbaar op het werk aankom. Deze blauwe regenjas van Veritas vind ik ook nog eens mooi, en lijkt me ook zalig om te dragen op een festival deze zomer. Ze hebben nu een erg leuke collectie om je te beschermen tegen ons typische belgenweertje.

Mijn job heeft soms stevige deadlines, waardoor ik regelmatig ook mijn laptop mee naar huis moet nemen. Ik heb dan de typische zwarte laptoptas om mijn laptop mee naar huis te nemen, maar girls will be girls, dus daarom wou ik graag een mooie laptoptas. Deze van Bulaggi is niet enkel mooi maar ook echt kwalitatief! Ze hebben heel wat leuke laptoptassen voor women like you & me.

Wat vinden jullie tenslotte van mijn nieuwe oudroze trui? Nog warm genoeg voor deze koude (bijna!) lentedagen, maar toch al perfect voor de komende maanden door de pastelkleur. Hij zit zalig en is dan ook heerlijk om op een maandagochtend uit de kast te trekken wanneer ik nog niet meteen sta te springen om uit de deur te gaan.

Regenjas – Veritas

Trui – Vila (by Calla Lila)

Jeans – Zara

Botjes – 3Suisses

Laptoptas – Bulaggi

Paraplu – Veritas

Dikke kus,

 

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *