Spring perfumes for romantic girls

Als het op parfums aankomt ben ik een echt bloemenmeisje (wel, op het vlak van kleding ook wel een beetje). Ik kreeg enkele heerlijke parfums toegestuurd die za-lig zijn voor de lente. Ik stel je graag mijn vier favorieten voor dit seizoen voor.

De eerste parfum is echt een zalige geur voor de zoete maar zelfzekere vrouwen onder ons. De geur, met topnoten van mandarijn, magnolia en neroli en een hart van koksnoot ruikt heerlijk. De basis bestaat dan weer uit amandelmelk en vanille. Ik vind deze Dolce Garden heerlijk voor een rustig avondje uit. Dolce&Gabbana staat bekend om enkele prachtige geuren en deze mag zeker mee op het lijstje. Opgelet, de geur is wel redelijk zwaar, ben jij dus eerder fan van frisse geuren? Dan is de volgende parfum meer iets voor jou!

De nieuwe Live Irresistible Blossom Crush is een heerlijke frisse, bloemige geur. Deze parfum met roos, cacao en muskus is perfect voor de lieve, romantische meisjes onder ons. Deze is zalig voor een prachtige lentedag. Een licht kleedje met een gebreid vestje over, deze parfum en een glaasje wijn op een terras – heerlijk!

Deze cologne van Roger&Gallet is net als de voorgaande parfum lichter van geur. Roger&Gallet bracht 5 geuren uit, elk gemaakt door een bekende parfumeur. Mijn favoriet, Tubereuse Hédonie, werd gemaakt door de getalenteerde Franse parfumeur Anne Flipo. De geur ontspant en brengt lichaam en geest tot rust. Naast tuberoos & neroli zit er ook jasmijn, bergamot en roze peper in de geur.

De Michael Kors Sheer parfum is de meest unieke parfum van ze alle vier. In de geur zitten heel wat ingrediënten. In de topnoten zit bergamot, citroen en mandarijn. Het hart bevat verschillende bloemsoorten waaronder roos, jasmijn, tuberoos en ylang ylang. De basis bestaat uit ceder, sandelhout, amber en muskus. Ik ben vooral fan van deze parfum omdat de geur erg uniek maar toch heerlijk vertrouwd is.

Welke is jouw favoriet?

Dikke zoen,

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *