Lancôme spring collection: French temptation

Lancôme komt deze lente met een erg lekkere mooie make-up collectie op de markt. De naam? French temptation. Een beetje zoals Temptation Island, maar dan met make up? Zoiets, want de poppy kleurtjes hadden me meteen verleid, ik ben klaar voor die heerlijke lente!

Als je je afvraagt wat volgens Lancôme dé trendkleuren van dit voorjaar worden heb je meteen je antwoord, alle zeemzoete kleuren. Pastel en roze overheersen deze prachtige make up collectie. Ze is niet alleen gebaseerd op flashy kleuren, maar ook op de Parijse patisserie, en dat merk je ook. Naast de erg schattige macaron blush en blender voel je ook aan de andere producten dat ze een erg hoog ‘eat me, I’m so pretty’ gehalte hebben.

Het oogschaduwpalet bevat enkele prachtige lentekleuren. Het is echter voor de meer gedurfde make up girls onder ons, ik denk niet dat ik dit snel zal dragen op mijn werk. De twee kleuren rechts vind ik echter wel erg mooi om te combineren met enkele neutralere tinten.

De Jelly flower lip tint vind ik tenslotte zo leuk. In de lipgloss zitten echte bloemblaadjes die je lippen een subtiele kleur geven en een prachtige glans.

With love,

,

 

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *