Rituals summer edition: The Ritual of Banyu

Wanneer Rituals een nieuwe productlijn lanceert, is het altijd een schot in de roos, toch? Daarom kijk ik elk jaar reikhalzend uit naar de limited edition zomer geur. Eén, dat betekent dat de zomer in aantocht is. Twee, dat betekent dat er een nieuwe zalige Rituals geur op de markt komt. Dit jaar noemt de lijn ‘Ritual of Banyu’, en boy o boy, I like it!

Oh Rituals, you manage to steal my heart every time. Deze nieuwe lijn staat meteen weer in mijn top 5 van favoriete Rituals geuren. The Ritual of Banyu is genspireerd op een eeuwenoude Balinese ceremonie en brengt een eerbetoon aan de helende eigenschappen van water. De geur doet me denken aan een ochtend in Bali, je waant je meteen op vakantie wanneer je de geur ruikt – kan ook niet anders met een combinatie van zuiverend zeezout en kelp, deze zorgen meteen voor een fris en vooral heerlijk zomers gevoel. Kelp heeft naast heel wat vitaminen ook een kalmerende werking op de huid en geeft je huid een mooie gezonde glans. Sounds like a great summer product to me!

De collectie bestaat uit alle klassiekers, body scrub, foaming shower gel, body cream, you name it. Je favoriete product is er dus ook in deze geur! Nieuw in deze collectie is het Splash Mask, een heerlijk verfrissend masker om je huid in no time te verfrissen en hydrateren.

Naast deze skincare producten bevat de collectie ook drie interieurproducten (hallelujah!). De fragrance sticks en het parfum d’interieur brengen je meteen in een vakantiestemming – ik vind het heerlijk om op zaterdagochtend te spuiten en zo helemaal happy aan mijn weekend te beginnen. De kitchen set bestaat uit een hand balm en hand wash (dit is niet wat ik had verwacht onder de naam kitchen set :-)) en geven je handen ook weer dat zijdezacht gevoel danzij de goede eigenschappen van het zeezout en de kelpmineralen.

De producten zijn verkrijgbaar vanaf april 2018, aftellen dus!

Dikke kus,

You may also like

8 comments

  1. Hi, Ja hoor, het embargo van Rituals uit was voorbij toen ik poste, dus mocht zeker. 🙂 Ze willen de mensen graag al warm maken op voorhand denk ik ;-). Groetjes, Julie

 1. Weet je toevallige de precieze datum ? Ik ben helemaal gek van rituals en wil hem gelijk hebben!!

  Groetjes,

  Kim

  1. Hi Kim, ik zie je berichtje nu pas, sorry! Hij zou nu in elk geval uit moeten zijn! Hopelijk vind je hem even goed als mij. Dikke kus, Julie

  1. Ah wat leuk! De lijn is echt super hé, doet me meteen aan vakantie denken. Dikke kus, Julie

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *