Maybelline & Garnier: exciting new launches

Onlangs mocht ik niet enkel de nieuwe lanceringen van L’Oreal ontdekken maar ook Garnier en Maybelline stelden dé nieuwe beautyproducten van 2018 voor. Ben jij even benieuwd als ik?

Nieuwe producten in preview ontdekken vind ik nog altijd een van de leukste zaken aan het bloggen, ik vind het fijn om op voorhand te weten wat het komende seizoen zal brengen en ook mensen hierin te adviseren. Dus toen ik onlangs in première deze producten van Garnier & Maybelline mocht gaan ontdekken was ik dan ook erg enthousiast.

Laten we beginnen met Maybelline. Zij brengen dit voorjaar de nieuwe Python metallic lip kits op de markt, een lippenstift die je kan afwerken met een poeder om een extra wow effect te creeëren. Ik koos mijn 2 favorieten, fel rood met goud en een eerdere nude kleur met lichte metallic shine. De rode met goude lijkt me prachtig om in de zomer te dragen, wat denken jullie?

Mijn absolute favorieten zijn echter de nieuwe highlighters, Master Holographic (de eerste kleur) en Master Chrome (de gouden en bruine variant). Sowieso ben ik een enorme fan van highlighters maar deze zijn echt zo mooi! Ze zijn ook subtiel dus je kan zelf kiezen hoe opvallend je je highlighter draagt. Die kleuren – so pretty!

Garnier doet ons dan weer enorm dromen van de zomer door de lancering van hun nieuwe Ambre Solaire UV water. Ik hou echt van zonnecrème, al is het maar voor de geur. Hoe luchtiger de spray,hoe beter – dus van dit UV-water word ik echt wel blij. Maar opletten, wel goed uitsmeren, anders lijk je op een tijgerbroodje op het einde van de dag. 😉 De nieuwe 3-in-1 haarsmakers zijn ook super, je kan ze gebruiken als gewoon masker of om je puntjes te beschermen op dagelijkse basis. Ze zijn 98% (!) natuurlijk en ruiken heerlijk naar onze favoriete stukjes fruit zoals papaya, banaan en granaatappel. En ook met de hydraterende crème gaan ze de 3-in-1 toer op, je kan het namelijk gebruiken als dagcrème, nachtcrème én masker – afhankelijk van wanneer je huid het nodig heeft. Heerlijk na een dagje zonnen! Jep, ik kan al niet meer wachten!

Dikke kus,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *