OOTD: Bare legs season again

Het is maart dus heb ik besloten dat bare legs met otk-boots terug toegelaten zijn. Ik vind het heerlijk om terug blote benen te hebben (of wel, een heel klein stukje). Laat die lente outfits maar komen!

Wat ben ik aan het aftellen naar de zomer. Of al is het maar naar de lente, want met het zonnetje de laatste weken ben ik echt klaar voor gezellige terrassjes en stralende ochtenden. Nu, daar zijn we helaas momenteel nog niet. Als de zon nog niet aanwezig is durft het toch nog wat koud zijn dus een warme jas kan nog van pas komen.

De foto’s zijn getrokken tijdens een voormiddagje weg met le boyfriend. We gingen gezellig brunchen dus de look waar ik voor ging was stylish maar toch nog casual genoeg. Het truitje kocht ik in de solden, het is aan de korte kant maar op een hoog rokje past dit perfect. De mouwen vind ik ook enorm leuk afgewerkt.

Hoed – Primark

Jas – 3Suisses

Truitje – Bershka

Rokje – Pull&Bear

OTK-boots – Paris Londres

Handtas – Princely London

Zoen,

 

 

You may also like

6 comments

  1. Ik kan echt al niet wachten tot de lente; de zon voelen, warm weer, niet enkel foto’s met mijn winterjas kunnen maken. :p
    Zo’n leuke trui trouwens! Het jurkje staat je ook echt goed! 😀

    xo Noor
    clothesanddreams.blogspot.com

    1. Ja de zon op je huid is zo een zalig gevoel!! Dankjewel,ik vind de trui ook wel super! Dikke kus, Julie

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *