L’Oréal getting us all excited for summer

L’Oréal brengt deze maanden heel wat leuke nieuwe producten op de markt. Ik mocht ze onlangs gaan ontdekken en geraakte wel érg enthousiast! Een haarlijn om je die lange dreamlocks te geven en primers om je huid er piekfijn uit te laten zien? Check en check!

Laten we beginnen met de nieuwe L’Oréal Elsève haarlijn ‘Dream long’. De lijn bestaat uit drie producten, een shampoo, conditioner en een beschermcrème die je haar beschermt tegen afgebroken puntjes. Als je droomt over lange haren maar er niet in slaagt om het te laten groeien zou deze lijn je reddende engel zijn. Ik ga de lijn nog uittesten maar ben in elk geval al erg benieuwd! De shampoo & conditioner zijn €4, de no breakage cream €6,50.

Daarnaast heb ik ook drie producten uit het Stylista gamma meegekregen. Deze lijn is al iets langer op de markt maar zelf had ik ze nog nooit uitgeprobeerd. De big hair spray kan je gebruiken om je haar extra volume te geven, en don’t we want that all? Deze is mijn nieuwe favoriet – plakt niet en geeft mij het volume dat ik altijd al wou. De curl tonic is erg handig wanneer je je krullen wat meer definitie wilt geven, wat bij mij altijd wel van pas komt. De beachwave mist is tenslotte superhandig voor in de zomer – een beetje opsprayen nadat je je haar gewassen hebt, invlechten en enkele uren later heb je prachtige beachwaves! Al de Stylista producten zijn €7.

Over de nieuwe Infaillible primers ben ik écht enthousiast. Er zijn er 5 – glow, mattifiërend, poriën verfijnend, anti-roodheid en anti-vermoeidheid. Afhankelijk van wat je huid ‘s morgens nodig heeft kan je kiezen welke jij het meeste nodig hebt. Deze primers zijn mijn nieuwe favorieten! Zeker de poriën verfijnende primer werkt wonderen!

Naast de primers zijn er ook nieuwe foundationsticks bij dezelfde Infaillible lijn. Je kan hier eindeloos mee spelen, één kleur lichter dan je tint voor highlighting, één tint donkerder voor contouring en een exacte tint voor je foundation en zo is je make-up in één keer picture perfect.

Er zijn ook 7 nieuwe Color Shine lippenstiften én een topcoat die je erover kan doen om je kleur extra diepte te geven, of je kan ze ook alleen dragen om je lippen een lichte glinster te geven. De lippenstiften kosten €13,99 en kan je vinden bij Kruidvat en Di.

Tenslotte zijn er ook nog de sugar scrubs, waar ik al enorm veel goede zaken over heb gehoord. Zeker de scrub met kiwi, die zuiverend werkt – ben ik erg enthousiast over. Je huid is niet alleen enorm zacht maar voelt ook echt gereinigd aan. De glow sugar scrub vind ik ook fijn, die durf ik ‘s morgens wel eens opdoen wanneer mijn huid er vermoeid uitziet. De scrubs zijn €11.

Welk product is jouw favoriet?

Dikke kus,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *