Keeping yor skin hydrated with Clinique Moisture Surge

Ik heb een vette huid, dus meestal heb ik niet zoveel hydratatie nodig. Maar na een intense workout kan mijn huid soms wel die extra hydratatieboost gebruiken. De nieuwe Clinique Moisture Surge 72-hour auto-replenishing hydrator (what’s in a name right…) zorgt voor die ultieme frisheid die ik na een intensieve sportsessie echt wel kan gebruiken.

Laten we eerst even over mijn outfit praten, want hoé leuk is deze van Reebok? Ik zou in de broek echt kunnen leven, ze is perfect om alle actieve (of minder actieve) sporten mee uit te oefenen en de sportbh maakt het geheel af – hoewel je wel voor een iets steviger model moet kiezen als je echt gaat rondspringen. In elk geval vind ik de print superleuk en een sportbroek dat zalig zit is het leukste wat er is.

Zelf sport ik zo’n 3 à 4 keer per week, afhankelijk van hoe druk mijn week is. Soms doe ik een uur pure cardio, soms ga ik voor een halfuurtje krachttraining. In elk geval heb ik na het sporten goede hydratatie nodig. En deze nieuwe aqua gel Moisture Surge voelt heerlijk voedend aan na heel wat gezweet te hebben.

Het product zorgt ervoor dat je huid tot wel 72 uur lang gehydrateerd is. Het zorgt voor een continue vochtaanvoer zodat je huid er uur na uur stralend blijft uitzien. Je kan het ook gebruiken als een masker (erg fijn op koude dagen) of zelfs op droge zones zoals je nagelriemen, haarpunten of ellebogen.

Een potje van 30 ml kost €22,75 – eentje van 50 ml €34,15

Dikke kus,

Disclaimer: bovenstaande samples heb ik in het kader van mijn blog ontvangen. Mijn blogposts zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen.

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *