OOTD: Not doing anything on Sunday

Vandaag zien jullie waarschijnlijk de meest relaxte outfit die ik ooit op de blog zal tonen. Want ja, de derde Esmara by Heidi Klum collectie kan je ook dragen in het weekend, ze hebben er zelfs speciaal enkele truien voor!

Deze look zal zowat de comfortabelste zijn die ik jullie ooit heb getoond op de blog. Geloof mij, ik zit thuis in nog véél comfortabelere kleding (een jogging is toch hét beste dat er is?) maar het lijkt me niet meteen fashionable of inspirerend om deze online met jullie te delen. Daarnaast zie ik er ook een heel stuk minder picture perfect uit dan. 😉

Wanneer je iets beter voor de dag wil komen dan in die pyjama waar je nu al twee weken in rondloopt heeft Lidl enkele erg leuke truien met tekst op. Deze grijze met ‘Sunday’ is dan ook perfect om te dragen tijdens – een lazy Sunday!

Daarnaast heb ik ook nog de lichte jeans uit de collectie aan, door de strech zit deze ook nog lekker wanneer je wat comfortabeler wil ontspannen. De sloefjes geven dan weer wél echt een zondags gevoel en vind ik zalig om te dragen tijdens de koude winterdagen.

De Let’s Denim collectie is sinds gisteren (!) online te koop en zal vanaf 5 maart ook in de winkels liggen.

Trui – Esmara by Heidi Klum

Jeans – Esmara by Heidi Klum

Kus,

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *