OOTD: Who let the dogs out?

Hi loves! Klaar voor een tweede look met de Esmara by Heidi Klum denim collectie? Deze keer heb ik gekozen voor de perfecte outfit om ‘s avonds nog eens een wandeling te doen met de hond.

Voor deze foto’s moest ik nu nog de hond van mijn ouders, Bilbo, lenen. Glenn & ik gaan dit jaar ook een hondje kopen, maar dit zal pas na onze reis naar Amerika zijn. Toen ik deze outfit samenstelde vond ik dat hij gewoon gemaakt was om samen met Bilbo een shoot rond te doen (en geef toe, hij is een knap model). Bilbo is echter nog altijd een puppy dus durft nog erg speels zijn, wat het foto’s trekken er niet altijd makkelijker op maakt. Maar het resultaat vind ik wel schattig! We zijn nadien ook echt een wandeling gaan maken en ik kan zeggen, dit is mijn nieuwe favoriete wandeloutfit. Je kan de look ook perfect dragen wanneer je in de lente een eerste wandeling in het bos gaat maken – warm genoeg maar toch stijlvol.

Het T-shirtje is ook één van mijn favorieten uit de collectie, het past bij heel wat stuks in mijn kast en de lengte is perfect. Streepjes zijn daarnaast ook altijd in, dus met dit stuk kan je nooit verkeerd zitten!

Een stuk gezien dat je leuk vindt? De collectie is online te koop vanaf 25 februari, in de winkels kan je de volledige collectie vinden vanaf 5 maart. Mark your agenda!

Jasje – Esmara by Heidi Klum

T-shirt – Esmara by Heidi Klum

Jeans – Esmara by Heidi Klum

Botjes – Lily Mechelen

Big love,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *