OOTD: Not so blue Monday

Het is weer maandag. Niet meteen onze meest favoriete dag. Maar deze week stel ik jullie de nieuwe Lidl x Heidi Klum collectie voor, dus dat maakt deze blue ùonday toch al iets beter, niet? First up: let’s get back to work met deze kleurrijke outfit.

Deze week zal ik jullie drie looks tonen uit de derde (jaja!) collectie van Lidl in samenwerking met de enige echte Heidi Klum. Deze collectie is all about denim en basics – dus leuke jeansbroeken, jeanshemdjes en mooie T-shirts die het geheel af maken. Mijn eerste look is perfect voor de eerste dag van de nieuwe week. Dan trek ik meestal iets comfortabel aan (because yep, not feeling the new week on Monday). Een jeans en trui is dan echt mijn favorite pick. Met de Let’s Denim collectie heb je wel keuze uit enkele happy truien om je dag goed te beginnen en deze felgekleurde is mijn favoriet. Ik combineerde hem met een skinny jeans uit de collectie en het zwarte leren jasje met echt leer (!).

Wat ik zo fijn vind aan de Heidi Klum collecties is dat de designs altijd mooi zijn, de kwaliteit goed is maar de prijs een stuk lager ligt! Hoe Lidl er in slaagt om dit klaar te krijgen is me een geheim, maar ik klaag in elk geval niet.

Zelf ook al enthousiast over de nieuwe collectie? Vanaf 24 februari kan je de collectie exclusief online al shoppen – vanaf 5 maart kan je je ook in de Lidl winkels helemaal laten gaan (zou je ook kunnen betalen met je maaltijdcheques? Nieuwe kleren en een kilo’tje minder wegens brood en water ‘s avonds, win win! ;-))

Haarband – L’Occitane

Leren jasje – Esmara by Heidi Klum

Trui – Esmara by Heidi Klum

Jeans – Esmara by Heidi Klum

Botjes – Zalando

Handtas – Zara

Zoen,

 

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *