Thermae Grimbergen: ultieme verwennerij

Ik ben een echte sauna girl. Zeker in de winter kan ik enorm genieten van een warme sauna, een ontspannende massage en een heerlijk momentje in de jacuzzi. Mijn favoriete plaats om te gaan? De thermen van Grimbergen en Boetfort – 100% relaxatie verzekerd!

Samen met mijn mama ga ik regelmatig op sauna date. We gaan steevast naar de Thermae, in Boetfort of Grimbergen. Over thermae Boetfort heb ik al eens uitgebreid verteld. Maar ook de thermae in Grimbergen vind ik heerlijk – vooral het naaktgedeelte is prachtig met de grote zwemvijver, en erg uitgebreid met meer dan 6 verschillende sauna’s! Sinds kort hebben ze in Grimbergen ook twee nieuwe aanwinsten. Zo is er een grote Kelo sauna bijgekomen waar ze twee keer per dag showopgietsessies doen met muziek en beelden, een unieke ervaring! Daarnaast is er nu ook een zoutkamer, deze is vo-lle-dig uit zout gemaakt en heeft een erg gunstig effect op je huid en luchtwegen. Een perfecte plek om even te ontspannen.

Naast de vele sauna’s, jacuzzi’s en stoombaden is er ook een heel uitgebreid aanbod aan massages en verzorgingen. Ik neem zeker niet elke keer een massage of verzorging (not that rich yet…) maar soms gun ik me dit wel en bij Thermae weet ik dat ze altijd goed zijn. Stevige massages en rustgevende gelaatsverzorgingen, heerlijk. Ik mocht bij mijn laatste saunabezoek een nieuwe gelaatsverzorging uitproberen in de beauty clinic, waar ze echt verzorgingen geven die een duidelijke impact hebben op je huid. Ik koos voor microdermabrasie, een techniek die erg goed is wanneer je veel last hebt van onzuiverheden zoals grote poriën, acne, littekens of pigmentvlekken. Deze zachte peelingmethode zorgt er voor dat deze tekenen verminderen. Na de behandeling was mijn huid eerst een paar dagen wat droog, maar nu ziet ze er stralend uit! En plus worden ook je fijne rimpeltjes verminderd, dus het is meteen een anti-ageing verzorging. Win-win dus! Een sessie duurt 50 minuten en kost €85.

Nog lichtjes aan het twijfelen? Dan zal ik je nog overhalen met één extra reden: lekker eten. In de thermen bieden ze heerlijk vers en betaalbaar eten aan. Je hebt een ruime keuze uit slaatjes, pasta’s, visgerechten of vegetarisch. Elke keer neem ik iets anders en ik vind het altijd heerlijk.

Wil je de thermen graag eens bezoeken? Een dagtoegang kost €27. Ben je nog student? Dan mag je binnen aan de helft van de prijs! Believe me, je gaat enorme fan worden!

Dikke kus,

Noot: er werden voor dit artikel persfoto’s gebruikt. In de thermen mogen geen foto’s getrokken worden uit respect voor de andere gasten.

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *