OOTD: Alternative Valentine dressing

De meest liefdevolle dag van het jaar is weer aangebroken, Valentijn. Glenn en ik vieren dit niet echt, we verrassen elkaar liever spontaan met een cadeautje wanneer we echt graag iets willen. Dit weekend gaan we wel samen iets eten, niet perse voor valentijn maar gewoon om nog eens met z’n tweetjes weg te zijn. Mijn outfit, die heb ik wel al helemaal klaarliggen! En ik ga dit jaar eens niet voor een kleedje met hakken.

Onlangs ging ik langs bij Noba, op zoek naar enkele leuke nieuwe stuks voor het voorjaar. En daar werd ik ver-liefd op deze broek van Only. Ik vind sportieve broeken echt prachtig, maar bij kleine meisjes als mij staat dit meestal echt niet mooi. Het aantal keer dat ik een gelijkaardige broek heb aangetrokken en mezelf spontaan begon uit te lachen zijn niet te tellen op één hand. Maar ik dacht, hey, laten we het nog eens proberen – er was een spiegel in de paskamer dus het risico op spottende blikken was al miniem ;-). Maar als bij wonder zat de broek als gegoten! En ze zit nog zalig ook. You know what that means – ik ga op de website van Only deze broek nog bestellen in elke mogelijke andere kleur.

Ook het bloesje dat ik aanheb viel me meteen op. Feestelijk maar niet té, perfect om te combineren met de meer casual broek. Persoonlijk vind ik dat onder deze broek wel toffe sneakers moeten, dus deze witte met gouden details passen er naar mijn mening perfect bij. Om het af te maken voegde ik mijn kort suède Zara jasje en een klein kaki handtasje toe.

Ik koos ook voor enkele juwelen om het geheel af te maken. De ring die ik aanheb vond ik op de webshop van Lucardi. Een prachtige 14 karaats ring die ik met de solden op de kop kon tikken. Ook het gouden armbandje en de mooie blauwe horologe komen van de webshop en maken deze outfit helemaal af.

Trouwens, hoe heerlijk zijn deze foto’s. Jep, dat zijn zonnestralen dat je ziet op de foto! Hoewel het de laatste week erg koud is geweest komt het zonnetje er ook regelmatig door. Lente, we zijn zo blij dat je bijna terug bent!

Suède jasje – Zara

Blouse – Only (via Noba)

Broek – Only (via Noba)

Sneakers – Modemusthaves

Handtas – Pieces (via Noba)

Juwelen – Lucardi

With love,

 

You may also like

1 comment

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *