Artdeco Wild Romance collectie

Artdeco maakte me onlangs erg blij. Ze hebben namelijk hun nieuwe Lente Zomer make up collectie gelanceerd. Jep, lente zomer collectie! Who’s ready for some sunshine? Er valt nog niet meteen veel goed weer te bespeuren deze dagen (man, wat is het koud!) maar deze Wild Romance collectie brengt toch al wat zomer in mijn leven.

De nieuwe collectie van Artdeco laat zich kenmerken door erg veel roze tinten. Van licht naar donker roze, maar ook meer gewaagde kleuren zoals orange en paars komen in de collectie voor. Hun focus deze keer, lippenstiften! Ben jij fan van een precieze lippenstift? Dan zijn de 6 nieuwe kleuren van de full precision lipstick echt iets voor jou. Makkelijk aan te brengen en ze blijven goed zitten. Daarnaast hebben ze ook 2 kleuren in een shiny en 2 kleuren in een matte afwerking. Ik vind het altijd leuk om een type lippenstift te kiezen afhankelijk van de outfit die ik draag.

Naast de vele tinten lippenstift (uren probeer pret verzekerd!) zijn er ook vier prachtige nagellakkleurtjes. Deze heb ik zelf nog niet getest omdat ik gelnagels laat zetten maar de kleuren vind ik in elk geval wel prachtig. Smijt er nog wat mascara en mooie roze oogschaduws tegenaan en je hebt een prachtige collectie die mij al doet verlangen naar de zomer!

De prijzen liggen zoals gewoonlijk ergens tussen de €8 à €20, perfect dus wanneer je op zoek bent naar een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Dikke kus,

Disclaimer: bovenstaande samples heb ik in het kader van mijn blog ontvangen. Mijn blogposts zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen.

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *