Shiseido: nieuwe ontdekkingen

Zoals jullie misschien al wel weten is Shiseido één van mijn favoriete beautymerken. Ze hebben niet enkel make-up maar ook zalige parfums en erg goede zonneproducten. De lente komt er aan en ook Shiseido stelt enkele nieuwe producten voor, een heerlijk parfum en een bronzer én illuminator.

Laten we beginnen met de bronzer en illuminator. Een compact cushion bronzer vind ik altijd enorm makkelijk om in je handtas te steken en je make up snel even bij te werken. De tint is geschikt voor elke huidskleur en geeft je huid een zonnegloedje, wat we in ‘putteke winter’ allemaal wel kunnen gebruiken. De textuur is ook heerlijk licht. Persoonlijk vind ik hem vooral mooi om wat te highlighten, dan geeft deze bronzer een prachtig effect. De illuminator komt in twee tinten, Rose gold en Pure gold, ik gebruik de Pure gold nu al even als finishing touch over mijn make up en hij geeft een prachtig licht en subtiel effect. Een nieuwe favoriet if you ask me!

De Shiseido Ever Bloom parfum heeft mijn hart al een hele tijd veroverd. En deze keer brengen ze een nieuwe editie uit, de Sakura art edition. Het flesje geeft een beetje aan wat de geur van het parfum is, bloemig en fruitig – my favorite! In de parfum zitten ingrediënten van zwarte cherry blossom en een houten base note voor een heerlijk delicate geur. Perfect voor de lente. Te koop vanaf 1 april, aftellen dus!

Liefde,

Disclaimer: bovenstaande samples heb ik in het kader van mijn blog ontvangen. Mijn blogposts zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen.

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *