Valentijn: on my wishlist

Over minder dan twee weken is het weer zo ver, valentijn. Ok, toegegeven, de dag is wat gehypet en je moet elke dag lief zijn voor elkaar, maar eerlijk gezegd vind ik het wel leuk om een dag volledig in het teken van de liefde te stellen. Liefde voor je partner maar ook voor je ouders, hond, vrienden, of jezelf! Mocht ik mezelf iets cadeau doen op valentijn zou ik gaan voor enkele typische (maar net ook weer niet) cadeaus. Ik toon jullie mijn drie favorieten voor dit jaar!

First things first – een chocolate addict like me wordt altijd, maar dan ook altijd, gelukkig van chocolade. En als ik dan kieskeurig mag zijn op welke chocolade, zal ik met plezier voor Godiva kiezen. Hun pralines zijn zooo lekker! En elke keer brengen ze een speciale collectie uit, zoals nu hun limited edition valentijnscollectie. Mijn favoriet is die met sinaasappel, caramel en donkere chocolade, fingerlicking good! Wist je dat Godiva ook zijn eerste café in België heeft geopend? In Brussel aan het Centraal station. Perfect Valentine’s date? Yes! Je kan er heerlijke chocolademelk drinken, een taartje eten of pralines kopen om thuis van te genieten.

Het tweede ‘typische’ cadeau zijn bloemen. Ik ben zelf altijd blij met een boeket bloemen maar de prijs tikt wel serieus door voor iets waar je maar een week geniet van hebt. Geef mij dan maar bloemen die 3 jaar goed blijven. Ja, 3 jaar! De rozen van Grace Flowerbox komen in een prachtige doos en blijven tot drie jaar goed. Ander érg groot pluspunt: je moet er niets aan doen. Dus geen risico dat je je bloemen te veel of net te weinig water geeft. Het leuke is dat je zelf je formaat, kleur rozen en kleur doos kan kiezen. Zo wordt het helemaal jou ding. De bloemen zijn ook fijn om cadeau te geven voor een verjaardag of een trouw. De prijs is wel wat duurder, deze kosten bijvoorbeeld €129, maar je hebt er wel heel lang geniet van.

Tenslotte het derde cadeau, parfum. Elke vrouw is wel fan van parfum, en ik ben altijd blij wanneer ik dit cadeau krijg. Dus besloot The Body Shop om dit jaar een heerlijk zoet parfum op de markt te brengen in het teken van de liefde. De Japanese cherry blossom strawberry kiss ruikt zoals je zou denken, lekker zoet en sensueel. De parfum kost slechts €27, goedkoper dus dan de gemiddelde parfum, wat er voor zorgt dat je nog wat geld overhebt om samen ook nog lekker uit  te gaan eten!

Vier(en) jij(jullie) Valentijn?

 

Dikke zoen,

Disclaimer: bovenstaande samples heb ik in het kader van mijn blog ontvangen. Mijn blogposts zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen.

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *