OOTD: My sales finds

We zijn al weer halverwege de werkweek, en dat betekent een nieuw weekend in aantocht, maar ook een weekend dat achter de rug is. Vorig weekend ging ik met le boyfriend nog eens naar Mechelen en deze foto’s werden getrokken tijdens onze kleine shopping trip.

Mijn soldenkoopjes van 2018 vallen tot nu toe mee, ik bestelde enkel op de website van h&m en van Bershka enkele stuks. Dit rokje kocht ik bij Bershka en ik ben er echt fan van. Enkel de lengte mocht iets langer, getting 26 in 2 days en dan mag de lengte van de rokjes toch al wat langer dan de gemiddelde Bershka lengte ;-). Naast het rokje heb ik ook de sjaal in de solden gekocht, voor slechts €7 op de webshop van h&m! Tijdens de solden ga ik écht niet graag een h&m of Zara binnen maar online kan je rustig je stuks uitzoeken en zijn de kortingen meteen al tot -70%. Maar mijn favoriete soldenkoopje? Dat zijn deze mooie booties van Bershka. Ze zien er enorm chiq uit maar hadden een heel mooi prijskaartje!

As for my plans the next days, vrijdag word ik 26 en Glenn neemt me mee voor een verwenweekendje naar Spa, hoe leuk is dat? Op zondag zullen we dan nog klinken op mijn verjaardag met mijn gezin en dan is het weer tijd om te gaan werken! Hierna is de countdown to spring definitely on!

Sjaal – H&M

Leren jasje – Zara

Truitje – Zara

Handtas – Princely London

Rokje – Bershka

Kousen – Veritas

Botjes – Bershka

Kus,

 

You may also like

2 comments

    1. Ah dankje! Heb nog een kleine haul gedaan op bershka net voor de solden gedaan waren en die items zijn ook super! Xx Julie

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *