Lush valentijnscollectie

Lush might be my favorite natural brand out there. Ze doen niet enkel goed voor de natuur maar hun producten zijn dan ook nog eens zalig. Voor mij geen bloemen dit jaar met valentijn, maar hun heerlijke romantische collectie please.

Om je badkamer lekker te laten ruiken kan je een luchtverfrisser plaatsen of een geurkaast aansteken. Maar naar mijn mening is er één ding dat het beste werkt: gewoon wat Lush producten in je badkamer leggen. Je badkamer zal maanden lekker ruiken. Momenteel staat bijvoorbeeld de ‘Tender is the night’ naked shower gel in mijn douche en elke keer ik binnenkom wil ik maar één ding, de heerlijke jasmijn en ylangylang geur op mijn huid smeren tijdens een lekker warme douche (de winter kan hier ook wel iets mee te maken hebben!). Enige nadeel? de ‘naakte’ fles kan soms wel glibberig worden en vliegt regelmatig mijn douche rond :-).

De ‘Whole lotta love’ bubble bar heb ik al gebruikt en heeft een echte liefdesgeur. Perfect om met twee een een momentje in bad te hebben. Je huid is daarna ook zo zacht! Mijn absolute favoriet is echter de ‘Love boat’ bath bomb. Ten eerste, het is een bath bomb en dat is het beste wat er is! Ten tweede is de citrusgeur absoluut perfect voor mij om even lekker te ontspannen. Deze valentijnscollectie is dus niet enkel perfect om samen met je lief te delen, maar ook om jezelf te verwennen of iemand die je graag ziet een kleine attentie te geven.

Dikke kus,

Disclaimer: bovenstaande samples heb ik in het kader van mijn blog ontvangen. Mijn blogposts zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen.

 

You may also like

4 comments

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *