Estee Lauder Companies introducing their new bestsellers

Wist jij dat Estée Lauder Companies meer dan 25 merken heeft? Ze zijn één van de meest toonaagevende beauty bedrijven van de wereld en blijven groeien met verschillende nieuwe merken in hun portfolio. Deze winter stelden ze enkele nieuwe producten voor van hun bekenste merken. Ben je benieuwd wat er hot & happening is? Lees dan snel even mee!

Estée Lauder Companies heeft echt de leukste merken. Jup, all your favorites – Aveda, Bobbi Brown, DKNY, Glamglow, … Nog niet overtuigd? Here’s some more: Michael Kors, Clinique, Tom Ford, Jo Malone, Mac, Origins, Smashbox,… Kortom, je hebt zeker iéts van hen in je kast staan (if you’re a real beauty lover that is!). Ik werd enkele weken geleden uitgenodigd op een fantastisch event waar hun merken werden voorgesteld aan de hand van de verschillende types van vrouwen (the party girl, the business woman, the zen one,…). Voor de eerste keer stelden ze hun portfolio van merken samen voor en ik vond het meer dan geslaagd.

We kregen ook een goodiebag mee naar huis met enkele nieuwe en enkele van hun beststelling producten in – en daar wil ik het met jullie natuurlijk ook over hebben! Let’s talk products!

Mijn meest favoriete product is waarschijnlijk de Tom Ford lippenstift, een prachtige dieprode kleur die héérlijk lang blijft zitten. Ook de nieuwste Michael Kors parfum, Wonderlust, is een favorietje. De romantische en exotische geur doet je al volledig dromen van de zomer! Daarnaast kregen we ook een Origins maskertje mee naar huis – Origins en maskertjes zijn echt the best duo ever. Deze Original Skin versie doet je huid echt als nieuw aanvoelen. Een laatste ding waar ik helemaal weg van ben is de Bumble&Bumble droogshampoo. Ik durf dit wel al eens gebruiken maar vaak werkt dit toch niet zo goed. Deze van B&B werkt echter super en ruikt ook nog eens heerlijk!

With love,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *