Urtekram Morning Haze collection

Hi loves! I am back! Misschien niet zo full force als de vorige jaren, want 3 blogposts per week is soms wat veel, maar hey, ik zie wel hoe ik het aanpak dit jaar – soms zal ik veel inspiratie hebben en soms zullen er wat minder artikels verschijnen. As long as it stays fun , right?! And now back to business! Absolute skincare heaven met de nieuwe, organische lijn van Urtekram.

Vorig jaar mocht ik Urtekram ontdekken met de heerlijke rozenlijn. Hun nieuwste lijn is eentje die volledig organisch is, goed voor het mileu én je huid dus. In de lijn zit onder meer vlierbloesem en veenbessen, twee van mijn favoriete geuren! In alle producten van de Morning Haze lijn zitten natuurlijke vitaminen en proteïnen, zo krijgt je huid al de voeding dat ‘ie nodig heeft.

Nu, ik ga eerlijk zijn, ik heb nog niet zo vaak organische producten gebruikt en deze geur is toch anders dan verwacht. Het ruikt niet slecht, maar je merkt dat er geen additieven aan toegevoegd worden die het extra lekker doen ruiken. Persoonlijk vind ik ook niet dat het naar veenbessen en vlierbloesem ruikt maar eerder naar iets citrusachtig.

De lijn bestaat uit 8 producten waaronder een shampoo en conditioner, een spray conditioner, een shower gel, een bodylotion, een handcrème, een deodorant en een handwas. Mijn favorieten zijn de deodorant en de spray conditioner. De spray conditioner omdat je deze op je haren kan doen nadat je gedoucht hebt en ze dan echt zacht worden. De deodorant omdat deze supergoed werkt, beter dan de meest gekende deo’s waarbij je enkel goed ruikt maar niet echt beschermd wordt tegen zweten.

Gebruik jij graag zo natuurlijk mogelijke verzorgingsproducten? Dan is deze lijn zéker iets voor jou!

Big kiss,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *