It’s o so quiet…

Het is sinds het begin van het jaar heel wat stiller op de blog. En dat is bewust. Waarom, vraag je je misschien af? Wel, niets moet alles mag!

Bloggen is een hobby waar ik enorm van hou. Al meer dan 3,5 jaar blog ik nu en ik ben nog altijd enthousiast wanneer ik in mijn pen mag kruipen. Maar soms heb ik even geen zin om elk weekend achter de computer te kruipen, foto’s te trekken of producten uit te testen. Ik had me dit jaar ook voorgenomen om minder te moéten. Ik schrijf graag 2 à 3 blogs per week voor jullie. Maar to be honest, soms schreef ik meer uit verplichting dan voor mijn plezier. En dat kan niet de bedoeling zijn.

Al een aantal maanden voel ik me minder gemotiveerd om te bloggen. Op zich blijft mijn blog even goed bezocht, people who love my blog seem to come back – en dat is zo fijn om te weten en daar wil ik jullie eindeloos voor bedanken. Maar zeker op Instagram gaat het nu al maanden slecht. Misschien heb je het al gemerkt maar heel wat eerlijke bloggers zijn het beu. Al die fake likes, fake volgers en het Instagram algoritme dat enkel voordelig is als je betaalt zorgen ervoor dat veel bloggers zich gefrustreerd voelen. Now that’s not what I call fun!

Soms steek ik uren werk in één foto en merk ik dat zeer weinig mensen hem te zien krijgen, en dan zakt je motivatie echt onder nul. Dus daarom post ik nu gewoon wanneer ik er zin in heb, en niet wanneer het moét. Hetzelfde met bloggen. Want als ik mezelf nu zou dwingen om te schrijven, ook al voel ik me niet geinspireerd en gemotiveerd, dan denk ik niet dat Cocktails&Heels nog lang bestaat. En dat wil ik ook niet, want ik vind het zalig om te zien hoe er altijd honderden mensen de tijd nemen om mijn blogs te lezen, of om samen te werken met merken waar ik al jaren verzot op ben. Ik voel me zo dankbaar voor alle liefde die ik krijg, en ik wil die liefde ook terug blijven geven. Maar dan moeten de blogs geschreven zijn met 100% liefde, en de foto’s genomen worden met 1000% enthousiasme. En dat is er even niet (might be the winter dip too, no?). Dus ik wacht hier gewoon even, tot dat allemaal terug komt – en dan ben ik er voor je het weet weer om jullie vol te spammen met alles over beauty & fashion.

En je weet wat ze zeggen hé, absence makes the heart grow fonder, dus als ik terugkom gaan we elkaar nog liever zien!

With love,

 

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *