Wishlist: dresses to get through winter

De feestdagen zijn officieel voorbij maar dat betekent niet dat we geen leuke jurkjes meer kunnen dragen. Ik ben een echte girly girl en draag zo graag kleedjes tijdens de winter. Op de webshop van De Bijenkorf heb ik enkele prachtexemplaren gevonden om de winter door te komen.

De Bijenkorf, één van de meest geliefde winkels in Nederland. En – hoera voor ons – in België bieden ze ook een webshop aan. Regelmatig ga ik eens op hun website kijken en elke keer vind ik wel enkele items die me helemaal aanstaan. Ze hebben dan ook prachtige merken zoals Supertrash, Michael Kors, Sandro, Ted Baker en Maje, in short, al mijn favoriete designermerken. Momenteel zijn het ook solden dus dat ene jurkje waar je zo verliefd op bent staat nu online met nog wat extra korting! Ik toon je graag mijn favoriete kleedjes voor de komende wintermaanden.

Shine like a star – Tommy Hilfiger

Dot dot dot – Warehouse

The eye of the tiger – Supertrash

Let’s party – Self-Portrait

Star(e) my way – Michael Kors

Electric blue dress – Maje 

Lace dressing – Ted Baker

Make a wish flowers – Warehouse

Gold velvet – Maje

Cutiepie dressing – Sandro

With love,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *