New beauty favorites of 2018

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe beauty producten om te ontdekken. Eind 2017 mocht ik de nieuwste producten voor het voorjaar gaan ontdekken. En ik vertel jullie wat mijn favoriete product van 2017 én 2018 is!

Let’s start of with my most favorite product. Dit product leerde ik al in 2017 kennen en ik vertel echt aan iedereen die het wil horen hoe goed dit product wel niet is (wat ook écht zo is!). Ik heb het over het Superlash wimper serum van Kruidvat. Je kent het wel, zo een serum dat je wimpers langer zou maken. Meestal kost dit erg veel but this baby is only €10. Denk je nu, dat zijn allemaal verkoopstrucjes? Nee hoor! Ik gebruik het nu bijna 10 maand en ik krijg wekelijks complimenten over mijn wimpers. ‘Heb jij wimperextensions?’ is een vraag die ik al érg vaak heb gehoord. Nope, all natural (with a little help). Het enige nadeel? Je moet het wel lang aanbrengen vooraleer je resultaat ziet, ongeveer 3 maanden. Maar daarna kan je het gewoon onderhouden door het 1 à 2x per week op te doen. Ik ben er absoluut verzot op! In other Kruidvat news, hoe schattig is deze bodylotion in pandavorm? Er zit niet zoveel body lotion in maar we doen het vooral om de verpakking, toch? Tenslotte zijn er ook de nieuwe Catch&Shine parfums, eentje voor elke mood. Chilling on the beach lijkt me zalig om op te doen in Amerika deze zomer!

Ook dit voorjaar brengt Intimacy weer een parfum uit (just in time for Valentine’s Day!) en deze pink editie is echt heerlijk! Ik denk dat hij mijn favoriet van de vier is, lekker zoet en bloemig – just the way I like it!

Een nieuw merk dat ik heb mogen ontdekken is Scento. Zij maken geurkaarsen, stokjes en zowat alles om van je huis een echte thuis te maken. Ik ben een echte sucker voor geurkaarsen en deze ruiken allemaal heerlijk. De prijs is ook super betaalbaar, een goed alternatief voor die soms duur geprijsde geurkaarsen!

Collistar heeft ondertussen al enige tijd mijn hart gestolen. En nu heb ik de kans om iets erg leuk van hen uit te testen, deze patches om je ‘vetjes’ wat aan te pakken. Ik ga ze testen voor ik op reis ga naar Amerika en ben echt al erg benieuwd naar het resultaat, ik heb wel al meermaals gehoord dat ze écht werken. De scrub heb ik wel al uitgetest en is typisch Collistar: ruikt lekker én werkt supergoed! Soft baby skin, hello.

En dan hebben we nog Rituals – mijn all time favorite. Zij herwerkten hun hele Ritual of Ayurveda lijn en deze bath soap is true heaven. Vanaf nu spendeer ik dan ook nog meer tijd in bad, oeps. De Wild Fig geurkaars is zo heerlijk en doet echt mijn hele living gezellig ruiken (in tegenstelling tot andere geurkaarsen die soms amper een geur verspreiden). Ik kan niet wachten om de nieuwe geur van 2018 te ontdekken!

Wat is jouw favoriete product?

With love,

You may also like

2 comments

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *