OOTD: Happy 2018!

Hi loves! Het is zover, we landed in 2018. Hopelijk heb je gisterenavond het jaar goed ingezet en deel je vandaag nog veel kussen uit aan je liefste familie en vrienden. Ook wij gaan vandaag nieuwjaarswensen uitdelen, en dat doe ik in deze lace two-piece outfit. En ik vertel jullie meteen ook wat 2018 voor ons in petto heeft!

2017 was me het jaar wel. Ik wisselde van job (so happy I did!), ik deed de grootste aankoop van mijn leven (my dreamhouse with my dreamboy) en ik moest afscheid nemen van mijn kleinste vriend Gompie. Een bewogen maar overwegend prachtig jaar. Het gevoel dat ik heb sinds ik met Glenn echt ‘ons eigen huis’ heb is onbeschrijfelijk. Heerlijk om een echte thuis met twee te maken.

Ik hoop dat 2018 even mooi wordt als 2017. Met nieuwe uitdagingen op het werk én met de blog, een trouw van één van mijn goede vriendinnen, een roadtrip met le boyfriend door West-Amerika en de uitbreiding van ons gezin met een kleine Maltezer zien de komende 12 maanden er in elk geval zeker niet slecht uit! Wat heb jij al op de planning staan voor 2018?

Nu onto the outfit, dit jaar geen sparkles voor het nieuwe jaar maar dit prachtige kleedje van bij Calla Lila in Mechelen. Je kan het kleedje ook in twee delen dragen, vooral de kanten blouse lijkt me leuk om aan te doen if I do not feel like wearing a dress. Het rokje kan ik dan weer combineren met een laid back trui voor wanneer ik de foodbaby nog eens moet verbergen ;-).

Now I am off celebrating with the family and eating a whole lot of food for the very last (or is it first?) time.

Happy new year my loves! Ik hoop dat 2018 een jaar is vol liefde, humor, doelen bereiken, wijntjes, dansjes en vooral een goede gezondheid!

2018 kusjes,

You may also like

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *