Taking the day off with Demak’up

Deze feestdagen zijn, naast niet zo gezond voor mijn gewicht, ook niet zo gezond voor mijn huid. Ik heb een redelijk vette huid en wanneer ik deze niet goed reinig heb ik meteen last van puistjes. Daarom verwijder ik mijn make up en vuiligheid twee keer per dag, ‘s morgens en ‘s avonds. Reinig jij je gezicht niet, of maar één keer per dag? Lees dan even mee!

De meeste mensen weten wel dat je je make up ‘s avonds moet verwijderen zodat je je huid, of vooral je poriën, kan laten ademen ‘s nachts. Maar wist je dat je ook ‘s morgens je huid altijd moet reinigen? Wanneer je slaapt reinigt je huid namelijk zichzelf, zodat ‘s morgens al je afvalstoffen en vuiligheid op je gezicht zitten. Heb je nog nooit je huid in de ochtend gereinigd? Dan moet je dit zeker eens doen, je zal versteld staan hoeveel vuiligheid er van je gezicht af komt.

Nu hoor ik je al denken, maar als ik dus geen make up draag moet ik ‘s avonds mijn gezicht niet reinigen? Ook fout! Zeker wanneer je in een drukke stad werkt of woont krijgt je gezicht heel wat vervuiling te verduren. Ook dat haal je er dus ‘s avonds best af. Luckily for you, moet dit écht niet lang duren! Ik doe het zelf op nog geen minuutje tijd. Hoe vraag je je af? I’ll tell you all about it!

Zelf gebruik ik bijna altijd een watje, in combinatie met een lotion van Vichy voor een onzuivere huid. Mijn favoriete watjes zijn die van Demak’up Expert. Ze voelen zo zacht aan en dankzij de honingraat structuur (jep, ik wist ook niet dat er een verschil in structuur van watjes kon zitten) reinigt het mijn huid nog efficiënter. Heb je echter een erg gevoelige huid? Dan kan je ook kiezen voor de Sensitive watjes, die speciaal voor de kwetsbare huid zijn ontwikkeld. Klein nadeel? Met enkel mijn lotion krijg ik mijn mascara er moeilijk af, dus hiervoor moet ik nog een make up remover gebruiken.

De handige reinigingdoekjes van Demake’up lossen dit probleem echter in één keer op. Deze doekjes zorgen ervoor dat je je make up en vuiligheid in één keer van je gezicht kan halen. Ik vind ze vooral superhandig om mee te nemen op vakantie, zo hoef je niet én watjes én lotion én make up remover mee te nemen! Elke dag gebruiken is voor mij echter geen optie omdat mijn huid echt wel die aangepaste verzorging voor een onzuivere huid nodig heeft. Sommige mensen klagen ook dat deze doekjes hun huid uitdrogen, dankzij het micellair water in de Sensitive lijn heb je hier echter geen last meer van!

Dus, helemaal overtuigd om vanaf nu twee keer per dag je gezicht te reinigen? Je zal zien, it’s a piece of cake (en je huid zal je héél dankbaar zijn)

Kiss,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *