Start the new year in style with Hunkemöller

Ok, waarschijnlijk heb je wat te veel gegeten met Kerst. No worries, ook ik heb genoten van al dat lekkers! Hoe ik mezelf gemotiveerd krijg om terug even op mijn lijn te letten? Ik koop mezelf een sexy setje, zodat ik er wel terug fantastisch moet uitzien ;-). En het beste nieuws van al? Hunkemöller is al begonnen met zijn sexy sale!

Ah, niets leuker dan jezelf op het einde van het jaar belonen met een mooi lingeriesetje (en toegegeven, ook mijn vriend hoor ik niet klagen). Tijdens de maand december heeft Hunkemöller altijd de mooiste bh’s in feeststijl, perfect om cadeau te doen aan jezelf of cadeau te krijgen van je vriend natuurlijk! Deze keer verwende ik mezelf met dit kanten zwart rode setje. De bh is ook strapless en kan ik dus makkelijk in de zomer onder mijn kleedjes aandoen. Ik ben er absoluut verliefd op.

En zoals altijd kan ik het weer niet laten om ook wat andere stuks te kopen, ik draag dan ook alleen maar slipjes van hen, en ook hun pyjama’s zijn the best out there. Vandaag hebben ze ook de nieuwe Doutzen sport collectie gelanceerd, werkelijk te mooi om waar te zijn en vooral, niet goed voor de portemonnee! Gelukkig hebben ze op zowat heel hun webshop momenteel al een koppelverkoop van -20%. Yes, ik weet het, het is nog geen 2 januari. Ik heb in elk geval al twee pyjama’s en één sportbh in mijn mandje zitten!

Zijn jullie trouwens helemaal klaar voor het nieuwe jaar? Ik in elk geval wel! Vanaf 2 januari vlieg ik er ook weer volop in (net zoals heel wat andere vrouwen waarschijnlijk), dan ga ik weer sporten en op mijn lijn letten. En als cadeau voor al dat harde werk, koop ik mij gewoon nog een mooi lingeriesetje van Hunkemöller!

With love,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *