OOTD: All of that sparkle

Two down, one more to go. De afgelopen dagen heb ik jullie al twee van mijn kerstoutfits getoond. Maar op 26 december vier ik ook altijd nog met mijn vriend en schoonouders. Dus heb ik nog een derde outfit voor jullie in petto, dit peplum kleedje van My Jewellery.

Een derde kerstfeestje vraagt voor een losser model, want ja, de foodbaby is ondertussen echt wel aanwezig. Ik probeer ‘s morgens altijd nog te sporten zodat ik mij toch iets fitter voel – want al dat eten geeft me niet meteen veel energie. Nu, ondanks het sporten staat mijn buik sowieso wel wat dikker momenteel door al die extra calorieΓ«n. Gelukkig zijn er ook nog erg mooie kleedjes die wat losser vallen voor days like these ;-).

Dit kleedje van My Jewellery combineert perfect met mijn OTK-boots. Daarnaast heb ik ook een zwarte sailor cap op om de look af te maken. Een enorme trend momenteel. Mijn vriend is echter helemaal geen fan, but I kinda like it. Een leuk tasje om de outfit af te maken en I’m ready for the last party! Ik ben trouwens erg benieuwd wat jullie allemaal hebben gedaan tijdens de feestdagen en welke cadeautjes jullie hebben gekregen, laat het me zeker weten!

Sailor cap – My Jewellery

Dress – My Jewellery

Handtas – Even & Odd

OTK-boots – Paris Londres

With love,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *