OOTD: It’s Christmas time

Kerst. Mijn favoriete feestdag. Elk jaar ga ik op zoek naar de leukste pakjes, de lekkerste gerechten en natuurlijk – de mooiste kerstoutfits. Mijn outfit voor ons familiefeest vandaag komt van LolaLiza. En je mag het letterlijk nemen wanneer ik zeg dat ik vandaag een sparkle achterlaat everywhere I go.

Het is weer feest! Hoewel het eten van gisteren nog niet helemaal verteerd is is het over een paar uur al weer van dat, eten eten eten! En daar hoort natuurlijk ook een nieuwe outfit bij. Dit kleedje van LolaLiza is perfect van vorm, aanpassend terwijl het toch nog ruimte laat voor een kleine foodbaby, want ja deze gaat vandaag ook aanwezig zijn. 😉 Enige nadeel aan dit kleedje? Ik laat glitters achter overal waar ik ga (vooral op het wc zorgt dit voor grappige taferelen). Ik heb dit wel vaker voor met glitterkleedjes, heeft iemand een idee wat je hieraan kan doen?

Verder heb ik mijn leren jasje aan en mijn nieuwe haarband van L’Occitane waar ik echt verliefd op ben. De kleur past perfect bij de winter en mijn huidskleur. En op een feestje kan je natuurlijk niet langskomen zonder een flesje bubbels dus daar hebben we meteen ook voor gezorgd! De limited edition Martini Brut flessen zijn perfect om tijdens de eindejaarsfeesten cadeau te geven if you ask me.

Haarband – L’occitane

Jasje – Only

Kleedje – LolaLiza

Handtas – La pomme de Lovely

Botjes – 3Suisses

Big kiss,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *