OOTD: Have a holly jolly Christmas

Vanavond is het eindelijk zover, kerstavond! Ik toon je graag welke outfits ik de komende dagen ga dragen. First up: mijn holiday look van Lidl. Yes, ik draag een kleedje & jas van de Heidi Klum Esmara collectie. What do you think?

Dit is de tweede collectie uitgebracht door de supermarkt keten en het model. De kerstcollectie was een absoluut succes, en vooral de fluffy jas is een echte eyecatcher. Zelf vind ik de collectie super voor mensen die het niet zo breed hebben maar er op kerstavond toch feestelijk én mooi willen uitzien, de collectie is dan ook enorm betaalbaar. Zo is het glitterkleedje slechts €20 en de jas €30, that leaves some room for presents if you ask me! 

Ik heb al een aantal kerstfeestjes gehad en op één van de feestjes had ik dit kleedje aan. Wat een complimentjes dat ik heb gekregen! En nobody believed me wanneer ik zei dat het van Lidl kwam. Zelf ben ik ook echt fan van het kleedje, hoewel het mij wel soms 5 maanden zwanger doet lijken op sommige foto’s (nee, ik ben niet zwanger en eigenlijk heb ik ook nog geen foodbaby van de feesdagen, het ligt aan het kleedje!). Zowel het kleedje als de jas zijn nog te koop, dus als je nog geen kleedje hebt voor NYE, gogogo!

Doen jullie iets speciaal op kerstavond? Zelf vier ik deze avond met mijn ouders, mijn broer en mijn oma – altijd gezellig. Ik wens jullie allemaal een warme kerstavond, vol met liefde, lekker eten en natuurlijk, leuke cadeautjes!

Jas – Esmara by Heidi Klum

Kleedje – Esmara by Heidi Klum

Botjes – MB120

With love,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *