Gift shopping at Maasmechelen Village

Ben jij een last-minute cadeautjes shopper of moet jij nog een cadeau voor nieuwjaar kopen? Maar is de inspiratie nu echt wel op? Passeer dan eens langs Maasmechelen Village, that perfect stop to find all your presents!

Maasmechelen Village is nu niet meteen bij de deur voor ons. Maar toch rijden we graag twee keer per jaar naar daar om de beste deals te vinden. Mijn favoriete moment om er te gaan winkelen? In de maand december natuurlijk! De hele village is super gezellig ingericht, het sneeuwt er altijd (zonder dat je het koud moet hebben) én ze hebben er de lekkerste restaurants om ‘ s avonds krachten op te doen na een stevig dagje shoppen.

Ohja, en last but not least, ik vind er altijd de perfecte cadeautjes natuurlijk. ;-). Mijn favoriete winkel?  The company cosmetics store! Hier kan je producten terugvinden van Michael Kors, DKNY, MAC, Glamglow, Clinique, Origins, … aan enorme kortingen. Perfect wanneer je iemand een parfum wil cadeau doen of een nieuwe mascara. Een andere must visit winkel is die van Furla. Zij hebben echt de leukste handtassen en in Maasmechelen village worden ze ook echt betaalbaar! Misschien kan je eens héél lief kijken naar je vriend of mama en krijg je er wel eentje voor nieuwjaar? Op zoek naar een iets kleiner cadeau? Spring dan eens binnen bij L’Occitane of Kusmi tea Paris. Hier vind je de perfect attentie!

Op het einde van de dag toch niet gevonden wat je zocht? Hé, dat is ok! Want je kan nog altijd een Maasmechelen Village giftcard geven, zo kan de persoon zelf lekker komen shoppen en dat is toch ook al een ervaring op zich if you ask me!

With love,

 

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *